Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske

Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Vordingborg, Psykiatrien Syd.

Har du lyst til at være en del af vores arbejdsfællesskab?

Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med akut psykiatri i et stærkt tværfagligt team, som har fokus på nye udviklingstiltag, vidensdeling og det gode arbejdsmiljø.

Derfor søger vi netop dig til en stilling mellem 32-37 timer ugentligt.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er psykiatriens forpost og repræsenterer et spændende og udfordrende speciale. Kompetencer som fleksibilitet og selvstændighed sammen med gå på mod i arbejdsopgaverne er essentielle.

Om stillingen

Psykiatrisk Akutmodtagelse er et afsnit, hvor patienter/borgere kan henvende sig uden at være visiteret.

Patienterne/borgerne modtages af en sygeplejerske som triagerer patienten. Triagen danner rammen for den videre visitation, pleje og behandling.

Afsnittet er et integreret sengeafsnit med 10 intensive sengepladser. Patienterne er indlagt gennemsnitligt 2 døgn, hvor vi dagligt har stuegang og visitationskonference.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er en del af Region Sjællands krise- og katastrofeberedskab og det er implicit i ansættelsen at være en del af dette beredskab sammen med de andre opgaver, der skal varetages i afsnittet.

Vi tilbyder dig

Afsnittet er i en spændende udvikling med en række initiativer og udfordringer for personalet. Blandt andet et projekt i samarbejde med politiet ”Fælles udrykningstjeneste”, udvidelse af vores ambulante akutteam og et stort fokus på udvikling af faglige kompetencer. En udvikling, som skal strukturere og styrke den gode modtagelse, det gode patientforløb og nye udviklingstiltag. Du kan være med til at præge denne udvikling og være en del af:

  • Et samarbejde med en engageret personalegruppe og afsnitsledelse
  • En struktureret oplæring med mentor ordning
  • Struktureret undervisning og vedligeholdelse i psykofysisk træning
  • Undervisning i Regionens krise- og katastrofeberedskab
  • Både planlagt og akut supervision.
  • Planlagt kompetenceudvikling gennem uddannelse
  • Åbenhed for faglige interesseområder

  • Vi tilstræber kontinuerligt sygeplejefaglig vejledning og sparring

  • Spændende uddannelsessted for studerende og falckredder elever.

Vi værdsætter et arbejdsmiljø og arbejdsfællesskab, hvor der er plads til, at den enkelte udfordrer sine ressourcer. Vores værdier og spilleregler bygger på gensidig respekt, ansvarlighed og dynamik og det tilstræbes, at alt samarbejde foregår i anerkendende dialog og med vidensdeling for øje.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er centrum for det lægefaglige vagtberedskab.

Der vil blive holdt løbende ansættelsessamtaler.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.