Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

sygeplejerske

Onkologisk og Palliativ Sengeafsnit Næstved Sygehus søger præcis dig, som vores nye kollega.

Vi har i Onkologisk og Palliativ Afdeling to rigtig spændende specialer for den erfarne såvel som den nyuddannede sygeplejerske, der søger faglige og personlige udfordringer og ønsker at arbejde ud fra tillempet, tildelt patient pleje med fokus på patienten og dennes pårørende.

Vi har i alt 10 onkologiske senge og modtager patienter med åben indlæggelse i alle stadier af deres sygdomsforløb. Endvidere har vi 10 specialiserede palliative sengepladser. Så vi har i alt plads til 20 patienter i vores afdeling.

Vi arbejder hver anden weekend og arbejder i blandede vagter enten dag/aften eller dag/nat.

Vi er en engageret gruppe af kolleger der vægter tillid, nærvær og det gode samarbejde samt det gode læringsmiljø højt. Personlig og faglig udvikling er i fokus, og kompetencer udvikles i samspil med hinanden.

Vi tilbyder dig

 • Faglig tilrettelagt undervisning internt og eksternt ved læger/sygeplejersker samt temadage

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet – både for den erfarne og nyuddannede sygeplejerske, og vi arbejder målrettet med mentorordningen, som sikrer dig et individuelt introduktions – og oplæringsprogram

 • Tæt samarbejde med vores udviklingssygeplejerske, forskningsenhed, forløbskoordinator, ambulatorium, sekretariat og stråleterapi

 • En engageret og lyttende ledergruppe, der værdsætter og tilstræber et optimalt arbejdsmiljø

 • Indflydelse på egen vagtplan

  Vi ønsker at vores fremtidige kollega

 • Har en positiv livsindstilling

 • Er omstillingsparat, da sygehuset konstant er i udvikling

 • Har lyst til at gøre en forskel for den enkelte patient

 • Har lyst til at samarbejde med kolleger, der brænder for deres fag

 • Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, vil du være meget velkommen i vores afdeling

  Vi lægger vægt på interesse og villighed til læring og håber at du vil søge, om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske.

  Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at komme på besøg i afdelingen eller kontakte afdelingssygeplejerske Susanne Johansen, 56 51 31 24, sjos@regionsjaelland.dk.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.