Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske - barselsvikariat

Plejecenter Bauneparken i Skævinge søger 1 sygeplejersker 32 timer ugentlig i barsel vikariat fra 1. juni18 -1. marts 19 med mulighed for forlængelse.

Plejecenter Bauneparken har 48 boliger, hvor der bor beboere med forskellige plejebehov. Bauneparken ligger i landlige omgivelser i Skævinge by – tæt på tog/busforbindelser.

Er du sygeplejersken, der har lysten og tør gå forrest i dagligdagen i et plejecenter, der ønsker at skabe det bedste liv for borgerne? Er du sygeplejersken, der brænder for at være med til at udvikle fagligheden hos personalet og de sygeplejestuderende?

Du vil blive en del af en sygeplejerskegruppe på 4, som arbejder tæt sammen med det øvrige plejepersonale, sådan at vi sikre udvikling og fælles faglig retning.

Vi forventer at du er proaktiv, selvstændig, initiativrig og at du tør tage ansvar. Dine hovedopgaver inden for sygeplejerskens virksomhedsfelt er, at:
Udføre sygepleje/ lede, planlægge og koordinere sygepleje/ formidle sygepleje/ udvikle sygepleje.

Vi tilbyder god introduktion til Bauneparken samt til Ældre og sundhed i Hillerød Kommune.

Vi arbejder ud fra fælles værdier og vægter åben dialog, rummelighed, anerkendelse, fleksibilitet, humor og synlig ledelse i samarbejdet.

Du er velkommen til at henvende dig til områdeleder Tina Pletner og Plejecenterleder Gitte Ellekilde Andersen på telefon 72 32 63 00. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres.

Ansøgningsfrist
den 17. april kl. 10.00 – samtaler den 20. april.

Løn og ansættelse
efter gældende overenskomst.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her