Sygeplejerske dagvagt

Sygeplejerske til Hjemmeplejen Viborg Kommune
 HJEMMEPLEJEN VESTERPARKEN
 Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og krav om konstant udvikling af dine kompetencer?
Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren i borgerens eget hjem?
Så tilbyder vi DIG chancen for at blive vores nye kollega indenfor et spændende ældreområde i stærk udvikling. Vi søger en sygeplejerske der vil indgå i plejen og varetag sygeplejefaglig indsatser set i perspektivet af hjemmeplejen varetager plejen og sygeplejen ved borger der udskrives tidligere fra sygehusene og kompleksiteten dermed øges.

Med tiltrædelse 1.4.18 eller snarest muligt søger vi en sygeplejerske til Hjemmeplejen Viborg Kommune, distrikt Vesterparken. Der er tale om en fast stilling i dagvagt med 34-37 timer/uge med weekendarbejde - hver 4 weekend på et 12 ugers rulleplan – vores værdier i Vesterparken er dialog og lytte til medarbejdernes ønsker til deres arbejdstider.
 
Distrikt Vesterparken består af to plejeteams og et sygeplejeteam i dagvagt og dækker den nordvestlige del af Viborg By. Teamsene arbejder tværfagligt sammen på tværs af faggrupper med udgangspunkt i borgerprofiler ift. borgerne i mødet med fagpersoner mødes af rette faglighed og personlige kompetencer.
Vi har fokus på velfærdsteknologi i såvel hjemmepleje som sygepleje og træning og benytter i den forbindelse Skærm løsning i hele Viborg Kommune, hvilket betyder at nogle borgere får helt eller delvis deres ”besøg” via en skærm.
Vi har jf. sundhedsaftalen stor fokus på tidlig opsporing via TOBS og triagering af borger via tavlemøder og handleplansmøder for blandt andet at kunne ”sætte ind” i tide men også for at undgå unødige indlæggelser som gerne skulle være til glæde for borgeren.


Vi tilbyder:

   • Et tværfagligt samarbejde om borgeren.
   • En afvekslende og til tider tempofyldt hverdag præget af spændende faglige udfordringer.
   • God introduktion og imødekommende kolleger.
   • Team-samarbejde.
   • God kollegial sparring.
   • Medindflydelse og frihed under ansvar.
   • En arbejdsplads hvor værdier som mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod vægtes højt
   • Et arbejdsfællesskab, hvor vi vægter fleksibilitet, nærhed og humor højt.

 
Vi forventer, at du:

   • Er uddannet sygeplejerske med høj faglighed og klinisk erfaring.
   • Kan arbejde selvstændigt inden for eget kompetenceområde og har lyst til og ser værdien i at arbejde tværfagligt til gavn for borgeren. Herunder at du ser værdien i at vejlede/ undervise sosu-personalet og på den måde aktivt deltage i deres kompetenceudvikling.
   • Er anerkendende i dit samarbejde med andre.
   • Er stærk ift. dokumentation.
   • Tager ansvar, både personligt og fagligt.
   • Evnen til et godt overblik.
   • Har et respektfuldt og positivt menneskesyn, og at du arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i den enkelte borgeres prioriteter og ressourcer.


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du kan få flere oplysninger hos distriktsleder Tanja Murphy, tlf. 2479 8921 eller på mail tamu@viborg.dk.

Send ansøgning senest den 19 februar 2018


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sygeplejerske

Frederiks Friplejehjem

Frederiks FriplejehjemMenneskelighed, mangfoldighed og medbestemmelse Frederiks Friplejehjem søger sygeplejerske fra 1. marts 2018, i et barselsvikariat.Da vores sygeplejerske skal på barsel, søger vi en sygeplejerske til barselsvikariat pr. 1. mart...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Favrskov Kommune søger hjemmesygeplejerske - barselsvikariat

Hjemmeplejen Favrskov Vest

Har du lyst til et barselvikariat som hjemmesygeplejerske, så har du chancen nu! En af vores sygeplejersker skal på barsel, og derfor søger vi en sygeplejerske til et barselsvikariat i Hjemmesygeplejen Favrskov Vest Hammel. Du skal være uddannet syg...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske

Job & Velfærd

Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? så det dig vi mangler. Sygeplejerske til aftenvagts team - Hjemmeplejen Viborg Kommune Trives du med udfordringer, komplekse opgaver...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Disponator til Sygeplejen Nord Viborg Kommune

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Møldrup/Skals

Er du disponator eller har du kendskab til det så er det dig vi søger. Vi står ret snart og mangler en disponator i Sygeplejen i Distrikt Nord, Viborg Kommune. Stillingen er på 37 timer uge og kun dagvagter der er weekend vagt hver 6. weekend hvor i...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske - dagvagt

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Houlkær

Viborg
Sygeplejerske søges til Hjemmeplejen i Viborg Kommune, Distrikt Houlkær. Da en af vore kolleger har søgt nye udfordringer, søges en sygeplejerske på 32 timer uge. Fra 1. marts 2018. Der er tale om en fast stilling i dagvagt. Vi tilbyder: en spændend...