Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, der brænder for det socialpædagogiske område

Om jobbet

Voksenhandicapområdet er i udvikling i forhold til den sundhedsfaglige indsats. Voksenhandicap i Hedensted Kommune søger derfor endnu en sygeplejerske, der har lyst til at understøtte denne udvikling.

Der er behov for en sygeplejerske til varetagelse af de sygeplejefaglige opgaver i botilbuddene i samarbejde med ledelsen og den sygeplejefaglig koordinator.

Derudover skal du medvirke til den videre udvikling af det pædagogiske personale på botilbuddene, omkring den sundhedsfaglige indsats og dokumentation.

Dine arbejdsopgaver vil være mangfoldige og blandt andet bestå i vejledning af personalet i bofællesskaberne i forhold til borgernes aktuelle sundhedsfaglige behov samt kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed på bo-tilbudsområdet. Det kan f.eks. være:

 • Medicinadministration og håndtering
 • Hygiejne
 • Dokumentation
 • Delegation
 • Udarbejdelse af instrukser og vejledninger i samarbejde med sygeplejefaglig koordinator /sundhed
 • Udføre faste og forefaldende sygepleje opgaver i tilbuddene
 • Medvirke i forhold til relevant sundhedsfaglig undervisning af det pædagogiske personale f.eks. omkring medicin.
 • Andre relevante temaer inden for det sundhedsfaglige område

Du vil endvidere skulle bistå/vejlede lederne af de enkelte bo- tilbud i forhold til det sundhedsfaglige område og i forhold til at omsætte de sundhedsfaglige krav til operationelle handlinger i den daglige praksis.

Der er oprettet et sundhedsfagligt vidensteam i Voksenhandicap bestående af repræsentanter fra de forskellige tilbud samt et par ledere. Medlemmerne af vidensteamet skal fungere som sundhedskompetencepersoner og bidrage med udmøntningen af de sundhedsfaglige krav i den daglige praksis.

Din profil

 • Lyst til, og forståelse for, arbejdet på det socialpædagogiske område.
 • Gode formidlingsevner, herunder evner til at kunne formidle sundhedsfagligt stof, så det er meningsfuldt set i en socialpædagogisk kontekst.
 • Det vil være en fordel hvis du har kendskab til dokumentationssystemet CURA
 • Du kan bistå det pædagogiske personale i forhold til den sundhedsfaglige opgave i dagligdagen samt dokumentation og opfølgningen herpå
 • Gode samarbejdskompetencer: Herunder forståelse af, og for forskelligheden imellem tilbuddenes behov.
 • Evne til at arbejde med relationel kapacitet: Styrkelse af det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde med fokus på forebyggelse, vedligeholdelse og behandling
 • God til at prioritere og styre din egen tid, så alle føler sig tilgodeset og oplever at kunne få den bistand de har brug for.

Derfor skal du vælge os

Som sygeplejerske i Voksenhandicap vil du organisatorisk være en del af Voksenhandicap og vil sammen med vores sygeplejefaglige koordinator være forankret under funktionslederen for området. Fysisk er Voksenhandicap administrationen placeret på Kildebjerget, Sanatorievej 1, Stouby.

Meget af din arbejdstid vil du arbejde i vores forskellige botilbud, der er placeret rundt omkring i kommunen

Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse pr 1. august 2021

Der er tale om en 30 timers stilling hvor arbejdstiden primært ligger i dagtimerne på hverdage mellem 8 og 18

Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sygeplejefaglig koordinator Dorte Thyregod Jørgensen tlf. 29137229 mail: dorte.t.jorgensen@hedensted.dk eller Leder af Voksenhandicap Heidi Lindberg Jensen på tlf. 29336428 eller mail: heidi.lindberg.jensen@hedensted.dk

Ansøgning

Ansøgningsfrist den 20-6-2021

Samtaler forventes afholdt den 25.juni 2021

Om os

Voksenhandicap
Målgruppen er borgere over 18 år med betydeligt og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Voksenhandicap dækker 9 botilbud (ABL § 105), Mestringsenheden, ledsagerordningen, Kildebjerget Bo- og beskæftigelsescenter (SEL §§ 84, 103, 107 og STU) samt Aktivitetscenter Fønix (SEL § 104). Der er i dag i alt 346 medarbejdere i Voksenhandicap.

Social Omsorg

Kerneopgaven for Social Omsorg er at støtte, vejlede og hjælpe så borgeren kan klare sig bedst og mest mulig selv.
Voksenhandicap er en del af Social Omsorg, som derudover består af Senior Plejehjem, Sundhed, rehab og Pleje, Velfærdsrådgivningen og Stab og Udvikling.
Ligesom vi i Voksenhandicap arbejder med, at skærpe identiteten om, at være fælles om opgaven, er dette også et fokusområde på tværs af Social Omsorg. Vi arbejder ud fra 5 politiske formulerede pejlemærker som du kan se her: https://www.hedensted.dk/media/5163845/Pejlemaerker.pdf


Hedensted Kommune
Værdierne i Hedensted Kommune er ansvar, dialog og udvikling. Vi tager ansvar for opgaveløsningen til gavn for borgerne. Vi gør det i/ ved dialog med borgerne og kollegaer på tværs i organisationen, og vi ved, at vi hele tiden må udvikle os for at kunne lykkes. Det kræver nogle gange risikovillighed, og det har vi mod og plads til.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.