Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, der har lyst til akut psykiatri for fuld udblæsning på Psykiatrisk Center Nordsjælland, HillerødPssst... du skal altså lige læse hele denne jobannonce!!!!

Er du sygeplejerske? Så er det simpelthen nu, at du har dit livs chance for en ansættelse i akutmodtagelsen 2122, og det er helt lige meget om du har psykiatrisk erfaring eller ej. Vi tilpasser os dit erfaringsniveau - du skal bare have lyst til at afprøve akut psykiatri for fuld udblæsning.

Akut psykiatri

Psykiatrisk akutmodtagelse 2122 råder over skadestuefunktion, 9 åbne sengepladser og ECT-ambulatoriet, som varetager ECT-behandling på Hillerødmatriklen. Vi varetager også flowmasterfunktionen samt ansvarshavende rollen på centeret. Som sygeplejerske på 2122 har du derfor mulighed for en særdeles afvekslende hverdag og for at afprøve flere forskellige sygeplejefaglige funktioner.

Afsnit 2122 er et afsnit, hvor fokus er patienter og pårørende i den akutte fase. Afsnittet har døgnåbent, og modtager patienter med svære psykiske lidelser, dobbeltdiagnoser, krisereaktioner eller med behov for abstinensbehandling.

En del af vores patienter har også diverse komorbiditeter og medicinske kompetencer er vi derfor også meget glade for. Patienterne, som indlægges i akutmodtagelsen, har behov for observation med henblik på videre udredning/behandling, og har oftest et kort indlæggelsesforløb på op til 7 døgn. Gennemsnitsindlæggelsestiden i afsnittet er dog på 1,4 døgn, da overflytninger oftest sker tidligt i forløbet.

Lidt om teamet og vores hverdag
Afsnittet har et tæt samarbejde både med somatikken og tværsektorielt med socialpsykiatrien, praktiserende læger, politi og kommuner. I afsnittet er der ansat 28 medarbejdere, hvoraf størstedelen er sygeplejersker med forskellige specialfunktioner og uddannelser, som f.eks. kognitiv uddannelse, ECT-behandleruddannelse, triage-uddannelse, specialuddannelsen, akutsygeplejerskeuddannelse mfl.

Vi har i akutmodtagelsen en herlig uforudsigelig og fagligt udfordrende hverdag med både travlhed og rolige stunder. Vores personalegruppe er blandet, både i forhold til alder, erfaring, kompetencer og personligheder. Vi vægter faglighed, refleksion i hverdagen og ikke mindst humor meget højt.

Derudover vil vi utrolig gerne fastholde et åbent og ærligt arbejdsmiljø. Der er ingen dumme spørgsmål - vi bruger hinandens forskellige faglige kompetencer og erfaring på kryds og tværs, især for at holde patientens ønsker og behov i fokus samtidig med at fagligheden vægtes højt.

Vi laver i perioder lidt socialt sammen i fritiden; os der er til heste, rider sammen, vi står på rulleskøjter og deltager i Friday Nightskate, tager i biografen, spiser sammen og hvad vi ellers kan finde på af fælles finurligheder.

Afsnittet er visionært og sygeplejen har en høj faglig standard. Vi har bl.a implementeret Safewards som metode til at skabe et roligt og sikkert miljø for både patienter, pårørende og personale. Psykiatrisk Center Nordsjælland arbejder struktureret med forbedringskultur ud fra Lean-metoden, som bl.a. giver medarbejderne indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange med fokus på at skabe værdi for patienten.

Patientbehandlingen foregår ud fra den kognitive referenceramme.

Vores forventninger til dig er egentlig bare, at du har lyst til at kaste dig hovedkuls ud i psykiatriens storslåede verden. 
Sat lidt mere op i punkter vil det være, at du:

 • Har interesse i at arbejde med den psykiatriske patient og deres pårørende i den akutte fase 
 • Kan planlægge og bevare overblikket, og sige til og fra hvis det hele alligevel pludselig går lidt for hurtigt til, at du kan følge med
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger 
 • Kan indgå i et tæt samarbejde mono- og tværfagligt 
 • Er fleksibel, udadvendt, positiv og har en anerkendende tilgang til hverdagen   

Så tilbyder vi til gengæld:

 • Et spændende, varierende og udfordrende arbejde 
 • Løbende undervisning og kurser, samt supervision 
 • Et team af gode kolleger, hvor faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø vægtes højt 
 • Gode karrieremuligheder med mulighed for efteruddannelse 
 • Individuelt tilrettelagt introforløb med grundig introduktion og oplæring 

Vi glæder os til at høre fra dig
Har noget af ovenstående vagt din interesse eller bare givet dig en spirende lyst til at høre og se mere til os, så ring eller kom på uforpligtende besøg i dag- eller aftentimerne. Vi giver både kaffe og rundvisning - kaffen er forresten gratis.

Vi er en lidt skør men sjov personalegruppe, som gerne vil have flere medlemmer (både med og uden psykiatrisk erfaring) så kom. Du er så VENTET OG VELKOMMEN i PCN´s akutmodtagelse.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer med blandede vagter. Der vil være weekend vagt hver anden weekend, eventuelt på sigt mulighed for hver tredje weekend. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, eller har lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Katrine Vendelbo Nielsen på telefon 29 34 94 23 eller sende en mail til katrine.vendelbo.nielsen@regionh.dk (kan ikke bruges til ansøgning).

Ansøgningsfristen er den 25. november 2020, kl. 12.00.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
 


Det handler om liv
Om at forbedre liv, forstå liv og forandre liv. Om sammenhængen imellem krop, sind og omverden. I Region Hovedstadens Psykiatri hjælper du mennesker med psykisk sygdom til at mestre eget liv.

Det handler også om dit arbejdsliv. Du træder ind i en verden af muligheder og mangfoldighed. Et sted med et stærkt vidensmiljø, hvor vi hele tiden arbejder med at forbedre os for at skabe værdi for patienten. Et sted, hvor du hjælper mennesker og vokser fagligt.

Du får et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv.

Fakta 

 • Danmarks største psykiatriske hospital fordelt på 10 centre 
 • Behandler 50.000 patienter årligt 
 • Introforløb for nye medarbejdere
 • Forgangshospital for patientinddragelse


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.