Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

sygeplejerske der har lyst til at arbejde med medinddragelse og bruge sine pædagogiske evner indenfor hæmodialyse

Sygeplejerske til fast stilling på 30 timer søges til dialyseafdeling, Limited Care, hvor der er fokus på medinddragelse og optræning til hæmodialyse i eget hjem. Stillingen er ledig pr. 01.05.18 
Vi er et team på 9 sygeplejersker, alle med mange års erfaring indenfor hæmodialyse.  Vi har ca. 55 patienter tilknyttet. Heraf er 15 hjemmepatienter og 40 patienter der får assisteret hæmodialyse i afdelingen.  
Vi lærer patienterne at tage vare på egen situation og behandling og forsøger at tilpasse behandlingen, således at den enkelte patient får størst mulig livskvalitet.  
Motivation, kommunikation og pædagogik er vigtige redskaber, i arbejdet med vores hæmodialysepatienter. Så har du lyst til at bruge dine pædagogiske evner og lære fra dig, kunne dette være stedet for dig.  
Vi kan tilbyde: 
Introduktion til Nefrologisk afdeling B 
Grundig specialeoplæring 
Temadage i Afd. B og specialerettede kurser 
 
Vi forventer en kollega der: 
har min. 2 års indenfor sygepleje 
brænder for at involvere patienter i egen behandling 
har gode samarbejdsevner, med såvel kolleger som patienter 
har interesse for den tætte kontakt med patienter og deres årelange forløb i afdelingen 
kan møde patienten i øjenhøjde og vil tilrettelægge optræning efter patientens ressourcer 
 
Dialyseafsnittes åbningstider er mandag-fredag kl. 8.00-21.00, lørdag kl. 8-15.30 og søndag kl. 14.30-21. Vi arbejder 6-8 aftener på 4 uger og ca. hv 3 weekend. 
 
Har du lyst til at indgå i et lille team af sygeplejersker, som brænder for ovenstående, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig. Dialyseerfaring er ingen betingelse.  
 
Vil du vide mere eller har lyst til at se afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Mogensen 3868 2259 
 
Ansøgningsfrist d. 13.03.18  
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d. 19.03.18 og d. 20.03.18 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her