Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, der ønsker at arbejde hver 3. weekend, en stor og engageret personalegruppe med høj faglighed, mange sygeplejersker og godt arbejdsmiljø. Søg hos os!

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, sprængfyldt med positiv energi, har et hjerte der banker for arbejdet med psykisk sårbare og er nærværende i relationen med andre mennesker – Så er det på afsnit 6, at DU skal kickstarte eller booste din karriere – og VI skal nok hjælpe dig godt på vej.

Afsnittet
Vi er et intensivt døgnafsnit med plads til 13 patienter, der alle har enestuer med eget bad og toilet. I afsnittet modtager vi patienter med mange forskellige diagnoser og udfordringer. Vi har desuden subspeciale i spiseforstyrrelser, hvor vi som noget nyt afprøver VR i behandlingen. Du vil som sygeplejerske have mulighed for at indgå i vores kompetenceteam, der går på tværs af det specialiserede afsnit for spiseforstyrrelser og vores afsnit.

Vi har i afsnittet egen have med udgang til stor fælles have, hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter bl.a. fodbold, basket ball, hockey, volley og almindelige træningsmaskiner.

Aktiviteterne kan ligeledes foregå indendørs, hvor patienterne har mulighed for at fordybe sig i aktiviteter som maling, tegning, puslespil, forskellige brætspil, bagning, bordfodbold, bordtennis, WII og lign.

Sygeplejefaglig tilgang
Vi arbejder i afsnittet med kontaktpersonsordning, og du vil i samarbejde med afsnittes læger have det overordnede ansvar, samt overblik i de individuelle patientforløb.

Vores mangfoldige og tværfaglige personalegruppe giver mulighed for at skabe de bedste rammer for den enkelte patient igennem en recovery orienteret, kognitiv og miljøterapeutisk tilgang, hvor patientens ønsker og behov er i fokus. Dette gør vi bl.a. ved vores daglige møder, hvor patienterne har medindflydelse på planlægningen af dagens aktiviteter og opgaver og også får mulighed for at hjælpe og støtte hinanden indbyrdes.

Personalegruppen
Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje, hvor også dine refleksioner, kompetencer, personlige og faglige ressourcer kan være med til at understøtte ovenstående.

Vi er et dynamisk, omsorgsfuldt og tværfagligt team, der i det daglige består af fysioterapeuter, social og sundhedsassistenter, læger, sygeplejersker, recovery mentor, lægesekretær og en psykolog samt social rådgiver.

Vi er en nærværende gruppe, der både hjælper og er opmærksomme på hinanden, i en til tider hektisk hverdag. Vi afholder en del sociale arrangementer, hvilket bidrager til en humoristisk og uhøjtidelig tone til gavn for det gode arbejdsmiljø. Derudover er der obligatorisk kognitiv supervision som ligeledes understøtter den faglige kvalitet og den gode trivsel.

Vi tilbyder:

 • 1- årig mentorordning og 4 - 6 ugers introduktion hvor du ikke indgår i normering
 • Kursus ”Godt på vej i psykiatrien” og ”Forebyggelse og håndtering af konflikter”
 • KAT undervisning
 • Casebaseret kognitiv supervision hver 14. dag
 • Sygeplejefaglig vejledning for nyansatte sygeplejersker i psykiatrien
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Trænings faciliteter, personale rabatter og massage ordning
 • Omsorgsfulde kolleger, sjov og spas
Vi søger en, der:

 • Er engageret, åben og nærværende
 • Har interesse for psykiatrisk sygepleje
 • Ikke er bange for at spørge om råd og hjælp, og kan bidrage med egne refleksioner
 • Kan bidrage til det gode arbejdsmiljø
 • Har fokus på tilstedeværende ressourcer og ser udfordringerne frem for begrænsningerne.
 • Har mod på en til tider travl hverdag og kan navigere og prioritere i de mange forskellige artede opgaver.
 • Deltager aktivt i afsnittets forbedringsarbejde.
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående – så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er i blandede vagter og med arbejdsweekend hver 3. weekend i 8 timers vagter og til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte souschef Naizah Sharif på naizah.sharif.01@regionh.dk eller 38 64 61 62, eller sygeplejerske Anders Hove Blackwell på anders.hove.blackwell@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 17. januar 2021.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Samtaler afholdes løbende. Ved en evt. samtale, skal der medbringes navn og telefonnummer på en referenceperson.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.