Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske Døgnrehabilitering

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune

Arbejdstid: 30-32 timer/ugen. Dag/aften eller dag/nat, hver 3. weekend

Ansættelsestidspunkt: Den 01.04.2018
 
Vil du være med til at yde sygepleje og udvikle fremtidens rehabilitering for borgere i Kolding Kommune?  
 
I Kolding møder vi hver enkelt borger, som den han eller hun er. Vi starter med at stille spørgsmål frem for at give svar. Det kræver, at vi som sundhedsprofessionelle sætter fagligheden i spil på en anden måde. Vil du være med til det? 
 
Kvalifikationer og opgaver 
Du bliver sygeplejerske i en afdeling med ca. 40 medarbejdere, som alle arbejder med rehabilitering af borgere over 18 år. Det foregår på Døgnrehabilitering Kolding på Sundhedscenter Kolding og i tæt samarbejde med en lang række interne og eksterne samarbejdspartnere.  
Dine primære opgaver vil være at yde sygepleje og rehabilitering af høj kvalitet til vores borgere. Samtidig ønsker vi, at du vil være med til at videreudvikle området og det høje faglige niveau blandt det sygeplejefaglige personale i tråd med vores vision om selvværd og sammenhæng. 
 
Du er selv en fagligt stærk sygeplejerske og har solid praktisk erfaring med rehabilitering. Du brænder for feltet og er ambitiøs i dit arbejde. 
 
Du er en faglig og nysgerrig sygeplejerske, der er med til at omsætte og praktisere vores vision og leveregler.  
 
Du kan arbejde målrettet sammen med borgeren om borgerens mål for opholdet 
 
Du går foran med energi og entusiasme. Du er vedholdende og sikrer, at aftaler, initiativer mv. bliver gennemført. 
 
Du er positiv og idérig og vil være med til at udfordre det, der ikke giver mening for borgerne. 
 
Du har erfaring med helhedsplejen og rehabilitering og er dygtig til at samarbejde på tværs af organisationer og sektorer.  
 
Hvem er vi? 
Vi er en del af Senior- og Socialforvaltningen, hvor vi arbejder med en klar vision: 
Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Det er en vision, som vi kan opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens leveregler, som er: 1) Tal et sprog alle mennesker forstår, 2) Alt indenfor din radar er dit ansvar, 3) Det er borgerens plan / aftale, 4) Sæt fællesskabet i spil, 5) Gå borgeren i møde. Du kan læse mere om visionen, levereglerne og Senior- og Socialforvaltningen her:  
Vi modtager borgere med behov for døgnrehabilitering pga. flere komplekse udfordringer. Det kan f.eks. være borgere med en senhjerneskade, borgere med flere medicinske lidelser, borgere med nyopstået brud, borgere med behov for et psykisk løft, borgere som gennem længere tid har oplevet et længerevarende funktionstab og derfor via et ophold igen kan finde grebet om livet. 
 
Du bliver ansat i afdelingen Døgnrehabilitering Kolding i Senior- og Socialforvaltningen. Vi er en ambitiøs afdeling som vægter høj kvalitet i arbejdet. Vi har en uformel omgangstone, god trivsel og masser af humor. Vi er i alt ca. 40 medarbejdere fordelt mellem ca. 12 sygeplejersker og 23 social- og sundhedsassistenter samt 2 forløbskoordinatorer og ledelse  
 
Vi er på udkig efter en kollega der tænker; Yes – det er lige mig! Hvis det er dig - så send en ansøgning. Du er også velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lisbet Enevoldsen, lien@kolding.dk  tlf. 21150199 for at høre mere om stillingen og hvem vi er. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: Den 23.02.2018

Ansættelsessamtaler: Vi afholder ansættelsessamtaler den 27.02.2018. Du må her forvente en case.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
 
Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her