Sygeplejerske Døgnrehabilitering

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune

Arbejdstid: 30-32 timer/ugen. Dag/aften eller dag/nat, hver 3. weekend

Ansættelsestidspunkt: Den 01.04.2018
 
Vil du være med til at yde sygepleje og udvikle fremtidens rehabilitering for borgere i Kolding Kommune?  
 
I Kolding møder vi hver enkelt borger, som den han eller hun er. Vi starter med at stille spørgsmål frem for at give svar. Det kræver, at vi som sundhedsprofessionelle sætter fagligheden i spil på en anden måde. Vil du være med til det? 
 
Kvalifikationer og opgaver 
Du bliver sygeplejerske i en afdeling med ca. 40 medarbejdere, som alle arbejder med rehabilitering af borgere over 18 år. Det foregår på Døgnrehabilitering Kolding på Sundhedscenter Kolding og i tæt samarbejde med en lang række interne og eksterne samarbejdspartnere.  
Dine primære opgaver vil være at yde sygepleje og rehabilitering af høj kvalitet til vores borgere. Samtidig ønsker vi, at du vil være med til at videreudvikle området og det høje faglige niveau blandt det sygeplejefaglige personale i tråd med vores vision om selvværd og sammenhæng. 
 
Du er selv en fagligt stærk sygeplejerske og har solid praktisk erfaring med rehabilitering. Du brænder for feltet og er ambitiøs i dit arbejde. 
 
Du er en faglig og nysgerrig sygeplejerske, der er med til at omsætte og praktisere vores vision og leveregler.  
 
Du kan arbejde målrettet sammen med borgeren om borgerens mål for opholdet 
 
Du går foran med energi og entusiasme. Du er vedholdende og sikrer, at aftaler, initiativer mv. bliver gennemført. 
 
Du er positiv og idérig og vil være med til at udfordre det, der ikke giver mening for borgerne. 
 
Du har erfaring med helhedsplejen og rehabilitering og er dygtig til at samarbejde på tværs af organisationer og sektorer.  
 
Hvem er vi? 
Vi er en del af Senior- og Socialforvaltningen, hvor vi arbejder med en klar vision: 
Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Det er en vision, som vi kan opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens leveregler, som er: 1) Tal et sprog alle mennesker forstår, 2) Alt indenfor din radar er dit ansvar, 3) Det er borgerens plan / aftale, 4) Sæt fællesskabet i spil, 5) Gå borgeren i møde. Du kan læse mere om visionen, levereglerne og Senior- og Socialforvaltningen her:  
Vi modtager borgere med behov for døgnrehabilitering pga. flere komplekse udfordringer. Det kan f.eks. være borgere med en senhjerneskade, borgere med flere medicinske lidelser, borgere med nyopstået brud, borgere med behov for et psykisk løft, borgere som gennem længere tid har oplevet et længerevarende funktionstab og derfor via et ophold igen kan finde grebet om livet. 
 
Du bliver ansat i afdelingen Døgnrehabilitering Kolding i Senior- og Socialforvaltningen. Vi er en ambitiøs afdeling som vægter høj kvalitet i arbejdet. Vi har en uformel omgangstone, god trivsel og masser af humor. Vi er i alt ca. 40 medarbejdere fordelt mellem ca. 12 sygeplejersker og 23 social- og sundhedsassistenter samt 2 forløbskoordinatorer og ledelse  
 
Vi er på udkig efter en kollega der tænker; Yes – det er lige mig! Hvis det er dig - så send en ansøgning. Du er også velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lisbet Enevoldsen, lien@kolding.dk  tlf. 21150199 for at høre mere om stillingen og hvem vi er. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: Den 23.02.2018

Ansættelsessamtaler: Vi afholder ansættelsessamtaler den 27.02.2018. Du må her forvente en case.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
 
Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske til Bertram Knudsens Have

Plejecenter Bertram Knudsens Have

Kolding
Vil du overtage min stilling som sygeplejerske på Koldings største plejecenter? Så læs videre her: Bertram Knudsens Have er et nyt plejecenter som åbnede i september 2013. Vi har 90 lejligheder fordelt på 3 etager, og rammerne er lyse og fleksible. ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sygeplejerske og pædagog

Bo- og Levestedet Horskær

Kolding
Bo- og Levestedet Horskær er et selvejende, non-profit socialpsykiatrisk bosted beliggende ved Vamdrup. Vi har plads til 28 voksne og er certificeret efter friplejeloven. Vi søger 1 sygeplejerske og 1 pædagog fra 01.06.2018 eller efter aftale - dag ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Forebyggelseskonsulent - sygeplejerske, fysio- eller ergoterapeut til seniorområdet

Sundhed og Familie - Sundhed

Vejen Kommune søger en forebyggelseskonsulent til seniorområdet 28 timer uge fra 1. maj 2018 til 31. december 2020. Har du en baggrund som sygeplejerske, fysio- eller ergoterapeut og gerne erfaring med seniorområdet, er det måske dig, vi søger! Samm...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Nordals søger 3 hjemmesygeplejersker

Sygeplejen Nordals

Kolding
Er du klar til nye udfordringer? Stillingerne er dag aftenvagter eller dag nattevagter. Weekend vagt ca. hver 3. uge. Stillingerne er på 32 timer ugentlig eller efter aftale. Ansættelse fra den 1 april. 2018 eller snarest. Vi søger dig hvis: Du triv...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Sygeplejersker til Sclerosehospitalet i Ry

Sclerosehospitalet Ry

På Sclerosehospitalet i Ry søger vi to sygeplejersker, gennemsnitlig arbejdstid 30 timer uge, i perioden 1. april 2018 til 31. december 2019, med mulighed for forlængelse. Dit kommende arbejds- og ansvarsområde Sygepleje - med alt, hvad det indebære...