Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske - du kan nå det endnu! Vil du være med til at åbne et nyt psykiatrisk afsnit på De Særlige Pladser?

Drømmer du om at arbejde et sted, hvor der er tid til patienten, dygtige kolleger og nytænkende tilgang til behandling? Så læs videre her.

”Du bliver rigtig dygtig her. Du kan arbejde alle steder i psykiatrien, hvis du først har arbejdet her. Eller måske har du ikke lyst til at arbejde andre steder!”

- Sabina, specialsygeplejerske

På De Særlige Pladser baner vi vej for, at sårbare patienter - både med og uden misbrug - får det bedst mulige behandlingstilbud på tværs af region og kommune. Vi arbejder tværfagligt sammen. Vi tager afsæt i den enkelte patients liv og udfordringer. Og vi mener, når vi siger, at vi arbejder patientorienteret. Hos os er vores patienter med til at planlægge deres behandling i samråd med os og kommune.

Din rolle og faglighed
Du bliver kontaktperson for patienter, der primært har diagnoser indenfor skizofreni-spektret, hvor du i samarbejde med patienten, og dine kolleger, tilrettelægger aktiviteter, der er meningsfulde og understøtter behandlingsplanen. Der er rig mulighed for at spille ind med dine faglige kompetencer både når det gælder somatik såvel som psykiatri.

3 gode grunde til at blive vores kollega

  • Grundig introduktion
    Vi prioriterer en grundig introduktion til jobbet og psykiatrien generelt. Du bliver tilknyttet en mentor, som hjælper dig med stort som småt i din første tid. Vi giver løbende supervision, så du bliver dygtigere og sikrer at du bliver godt klædt på til at varetage jobbet.
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
    Du lærer at behandle patienter med forskellige diagnoser og får indsigt i dygtige kollegaers faglige kompetencer, hvor også den somatiske pleje vægtes højt. Du får en skræddersyet kompetenceudvikling med mulighed for at få specialuddannelser og godt på vej-kurser. Læs mere om uddannelser og karrieremuligheder her.
  • Høj sikkerhed
    Vi går op i hinandens sikkerhed og har løbende undervisning i konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker, så vi hele tiden er opdateret med de seneste greb. Vi tilbyder desuden muligheden for at arbejde med Safewards.
Vi tilbyder gode muligheder for at sætte dit præg på det nye afsnit, og så sætter vi stor ære i at have en god og konstruktiv tone.

”Vi taler pænt til hinanden. Både kollegaer og patienter. Vi møder hinanden. For det er noget af det, der er svært, men vi har en tilgang hvor vi støtter hinanden og har tiden til at være der for hinanden.”
- Sabina, specialsygeplejerske

Om afsnittet
Vi har patienter, som har været indlagt både i den retslige psykiatri og den lukkede psykiatri, og nogle patienter har behandlingsdomme. Det 3. afsnit tilbyder også skærmpladser til patienter, som har et ekstra behov for intensiv psykiatrisk pleje.

De Særlige Pladser ligger på Frederikssundsvej 30 i Frederikssund. Her er i forvejen to åbne afsnit med plads til 32 patienter. På det 3. afsnit kommer yderligere 15 pladser. På hvert afsnit er vi ca. 35-38 medarbejdere med forskellig uddannelse.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Hos os skal der både være plads til arbejdsliv og privatliv. Du skal dog være opmærksom på, at vi er et døgnafsnit, hvor vi både har dag-, aften- og nattevagter samt weekendvagter.

Ansøgningsprocedure
Har du lyst til at komme på besøg eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tom Foged på 40 38 64 73 eller afdelingssygeplejerske Sara Toor på 21 67 05 11.

Besøg også vores hjemmeside, og hør os fortælle mere om arbejdspladsen.

Ansøgningsfristen er den 9. maj 2021.
Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer samt andre relevante dokumenter via linket.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og holder ansættelsessamtaler løbende.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.