Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske (eller anden relevant uddannelse) søges til attraktiv stilling med få vagter på Radiologisk Klinik, Ultralydsafsnittet-Rigshospitalet

Vi er et lille, velfungerende afsnit, som er en del af en stor Radiologisk Klinik. Siden 2015 er gruppen sammenlagt med den røntgen- og CT-fokuserede gruppe 3, hvor afløsning kan forekomme efter behov.
Afsnittet fungerer både som ”ambulatorie” for rutineundersøgelser og som afsnit for akutte undersøgelser inkl. mange biopsier og drænager.
Plejegruppen består af en SOSU-assistent og fem sygeplejersker og måske dig?
Afsnittet har desuden syv faste læger.

Som sygeplejerske skal du ikke selv skanne, men er en del af et team omkring den enkelte patient og dennes undersøgelser/behandlinger hos os.

Opgaverne består i:

  • Gøre patienten klar til radiologen.
  • Informere, berolige og observere patienten i akutte såvel som rutinesituationer.
  • Assistere og samarbejde tværfagligt ved sterile procedurer, så som drænanlæggelser, biopsier og RF behandlinger på operationsgangen.
  • At vejlede radiografstuderende.
Vi ønsker en sygeplejerske:

  • Med bred sygdomslære.
  • Med gode kommunikative evner.
  • Med god evne til at skabe tillid ved korte patientkontakter.
  • Som er arbejdsvillig, hjælpsom og socialt velfunderet.
I plejegruppen har vi akut visitationsfunktion - en post, som du vil blive oplært i, når du føler dig fortrolig med afdelingen og dennes daglige rutiner.

Der findes muligheder for at være med i børnegruppen på Radiologisk Klinik - en gruppe som har meget fokus på pleje, undersøgelses- og behandlingssituationer af børn. Vi har en hygiejnegruppe, hvor vi ligeledes er repræsenteret og har i det hele taget tæt samarbejde med hele Radiologisk Klinik og gang i mange spændende projekter.

Hverdagen i ultralydsafsnittet er oftest præget af travlhed, men altid med patienten i centrum. Det foregår i en god ånd, hvor der også er plads til sjove indslag og kvikke bemærkninger. Patienterne er i alle aldre, fra nyfødte og op og med mange forskellige kliniske problemstillinger. Vi har rigtigt godt samarbejde med de kliniske specialer og god kontakt til afdelingerne.

Vi har både mono - og tværfaglige personalemøder, vinterundervisning og tilbud om faglige patientrelevante kurser.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer i (primært) dagtimerne. I gennemsnit har man en gang om måneden en vagtblok af aftenvagt torsdag til søndag, eller dagvagt lørdag, søndag med aftenvagt mandag til onsdag. Dertil har vi en vagt til kl 18:00 to gange ugentlig. Vi har INGEN NATTEVAGTER.

Ansøgningsfristen er d. 19. februar 2020 kl. 12:00 og vi modtager kun ansøgninger elektronisk via link

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 26. februar 2020
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.