Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til dagvagt på Forchammersvej

Vi tilbyder en dagvagtsstilling som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i et specialiseret sundhedstilbud i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Plejeafdelingen Forchhammersvej er et unikt sundhedsfagligt døgntilbud i Center for Udsatte Voksne og Familier, rettet mod helbredsmæssigt svækkede hjemløse og/eller stof- og alkoholafhængige udsatte borgere. Vores ydelser inkluderer kompleks alkoholafrusning, stofafgiftning, sanering af sidemisbrug, op-ernæring, kompliceret sårpleje og palliativ pleje. Indlæggelsen er midlertidig og varer 14 dage. Under opholdet må borgeren ikke være aktivt misbrugende. Ofte er et ophold i plejeafdelingen første skridt på vejen til misbrugsbehandling og/eller somatisk og psykiatrisk udredning og behandling.

Arbejdsopgaverne spænder fra basal til kompleks og akut sygepleje. Vi arbejder helhedsorienteret og ud fra en rehabiliterende- og recoveryorienteret tilgang. Plejen ligger i krydsfeltet mellem somatik, psykiatri, pædagogik, addiktiv- og socialsygepleje. Du skal have gode observationsevner og kunne veksle mellem at se det store perspektiv i borgerens sundheds- og livsproblemer samt evne at stille skarpt på de mindre synlige detaljer. Et væsentligt element i plejen er relationsarbejdet, og hverdagen i afdelingen består derfor også af uforpligtende samtaler over en kop kaffe.

Vores faglige metoder inkluderer Motiverende Interview, Low Arousal, Åben Dialog og NADA.

Vi forestiller os, at du

  • kan lave individuelle skøn og har evnen til at lytte og gå på kompromis
  • har et højt mundtligt af skriftligt niveau
  • har gode kommunikationsevner og kan arbejde konfliktforebyggende
  • bevarer roen og har et godt overblik

Evnen til at samarbejde udgør en stor del af opgaven, både internt i tilbuddet og i forhold til vores samarbejdspartnere i kommunen, hospitaler, myndigheder, pårørende osv. I mange tilfælde er du bindeleddet og den, der koordinerer det videre borgerforløb. Du må gerne have bred erfaring, men det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med målgruppen. Vi forventer, at du har interesse for at arbejde med særligt udsatte borgere og har et rummeligt menneskesyn.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en dybt engageret personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, økonoma og en ekstern læge, som tilsammen har en bred erfaring og en høj faglighed. Vi har daglig evaluering af den enkelte borgers forløb, tid og rum til refleksion, god normering, ekstern supervision, et godt sammenhold i personalegruppen og mulighed for efteruddannelse.

Plejeafdelingen har siden marts 2020 indgået i Socialforvaltningens beredskabsplan og driftet Københavns Kommunes omsorgs- og isolationspladser for udsatte borgere under mistanke eller med positiv Covid-19-test, med midlertidig adresse på Sundbyvestervej i København S.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en dagvagtsstilling med et gennemsnitligt timetal på 32 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend. Ved sygdom, ferie oa. kan der forekomme dækning af aften- og nattevagter. Stillingen tiltrædes snarest muligt. Løn forhandles i henhold til principperne i Ny Løn i henhold til gældende overenskomst.med Dansk Sygeplejeråd eller FOA.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte tilbudsleder Kathrine Hvid Schwarz-Nielsen på 2048 4246.

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. maj 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.