Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske fast stilling Akutmodtagelse (PAM), Psykiatrien Øst, Roskilde

Har du lyst til at arbejde med akut og intensiv psykiatri i et udfordrende og varieret arbejdsmiljø? Så er en stilling i PAM Roskilde noget for dig.

Psykiatrisk akutmodtagelse (PAM) i Roskilde søger 1 sygeplejerske med arbejde hver 2. weekend.

I stillingen er der rig mulighed for at påvirke såvel din egen funktion som den daglige udvikling i afsnittet i tæt samarbejde med ledelsen, klinisk sygeplejespecialist, den koordinerende sygeplejerske og dine øvrige kolleger –naturligvis altid afstemt med patienternes behov for pleje og behandling og udviklingen af denne.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, falckredder elever samt paramedicinere i meget korte forløb.

PAM har tilknyttet et Akut Ambulanttean(AAT) der varetager korte, intensive forløb med henblik på hurtigere udskrivelse og/eller minimere genindlæggelser.

PAM består af 12 akutte modtagepladser, hvoraf de 8 fungerer som åbne skadepladser og 4 fungerer som en separat specialiseret højtskærmet enhed. Vi har årligt ca. 5000 personlige henvendelser fra såvel børn, unge, voksne og ældre og har derfor tæt kontakt til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere.

PAM har en stor, erfaren og engageret personalegruppe. Vores fokus er, at enhver borger, skal mødes med omsorg, effektivitet og høj faglighed og på at styrke inddragelsen af patienternes pårørende og netværk i øvrigt.

Vi inspireres meget af safewards og recovery teorierne og er altid åbne for gode faglige drøftelser.

Lidt om din kommende arbejdsplads

PAM er en del af Psykiatrien Øst som derudover har tre sengeafsnit i Roskilde. Af ambulante enheder findes Distriktspsykiatri i Greve, Køge og Roskilde, samt to Psykiatriske Klinikker der behandler ikke-psykotiske tilstande. Ambulatorierne er under omlægning til FACT team primo 2021.

Vi tilbyder dig:

  • Faglige udfordringer i det akutte og intensive speciale

  • Supervision og årlige personaledage

  • Fokus på arbejdsmiljø, samarbejde, sikkerhed og tryghed i hverdagen

  • Mulighed for relevant efteruddannelse, specialuddannelse og triageuddannelse

Vi søger følgende kompetencer:

  • Gerne erfaring med psykiatri men ikke en forudsætning

  • Fagligt engagement, ambitioner og højt refleksionsniveau

  • Personlig balance - kunne anvende respektfuld kommunikation og imødekommenhed

  • Faglig skal du kunne udfordre patienten, kollegaer og ikke mindst dig selv

  • Villig til at gå på kurser og videreuddannelse

Som medarbejder i PAM skal du kunne fungere såvel i den højtskærmede enhed som i modtagelsen. Der vil naturligvis være introduktion til begge dele. Og som medarbejder i PAM indgår du automatisk som en del af krise- og katastrofeberedskabet i Region Sjælland.

Du kommer på flere obligatoriske kurser, hvis du er ny i Region Sjælland psykiatri. Vi har introduktions og oplæringsprogram med mentorordning.

Mangler du oplysninger om stillingen:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg i vores afsnit, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Michael Langdorf-Jørgensen på mobil 93 56 85 27

Vi har brug for at kunne kontakte 2 referencer i det tilfælde, hvor vi påtænker ansættelse.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest ved alle nyansættelser.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.