Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i fast stilling på Karkirurgisk Sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital - Roskilde

Vil du være med til at starte et nyt afsnit op, der sætter arbejdsmiljø og faglighed meget højt, så er det lige denne stilling du skal søge.

Vi søger sygeplejersker til vores nyåbnede Karkirurgisk Sengeafsnit under Kardiologisk Afdeling - Roskilde, der har lyst til at arbejde med karkirurgiske patienter. Erfaring med det karkirurgiske speciale er en fordel - men det er ikke et must.

Karkirurgisk Afsnit flyttede fra Slagelse Sygehus til Sjællands Universitetshospital, Roskilde d. 1. januar 2020. Sengeafsnit og ambulatorium vil ligge på samme afsnit, så der kan deles viden på tværs, og der vil være et tæt samarbejde mellem alle faggrupper i de to funktioner.

I Karkirurgisk afdeling har vi plads til 8 elektive/ subakutte patienter – som skal have lavet procedurer i forhold til arteriesklerose samt anlæggelse af hæmodialysefistler. Derudover patienter til elektiv kirurgi som f.eks. aortaaneurismer, In situ bypass og crossover operationer.

De fleste af patienterne starter deres forløb i Karkirurgisk Ambulatorium. De karkirurgiske patienter stiller høje krav til din faglighed og kompetencer, da denne patientgruppe ofte har komplekse problemstillinger på grund af flere konkurrerende diagnoser, bl.a. medicinske og kardiologiske problematikker.

I afsnittet lægger vi vægt på høj kvalitet i sygeplejen og arbejder målrettet med patientsikkerheden og den patientoplevede kvalitet. Vi vil have tildelt patientpleje og udfører sygeplejen med respekt for den enkelte patients integritet og behov. Alt dette under hensyntagen til et godt arbejdsmiljø, der inviterer til faglig, som personlig udvikling. Vi er alle bidragsydere til dette arbejde og udvikler samarbejdet gennem dialog og autentisk og synlig ledelse.

Vi søger sygeplejersker, som:

 • Vil være med i en spændende omstillingsproces efter at specialet er flyttet fra en matrikel til en anden
 • Være en del af en ny arbejdsfællesskab og indgå i et samarbejde omkring skabelse af den nye karkirurgiske profil og kultur
 • Som gerne har erfaring fra et eller flere kirurgiske specialer
 • Har kendskab og viden omkring sår - og VACC-behandling
 • Har gode kommunikative og pædagogiske evner i forhold til arbejdet med den karkirurgiske patient
 • Kan trives i en travl hverdag, hvor opgaverne hurtigt kan ændre sig
 • Vil medvirke til udvikling af sygeplejen og evt. have interesse for forskning
 • Er engageret, ambitiøs, tryghedsskabende og som ser humoren som en vej til et godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder:

 • En afdeling med højt til loftet og hvor der er stor fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Introduktion og målrettet oplæring i specialet
 • Tæt samarbejde på tværs af alle faggrupper og det kardiologiske speciale
 • Faglig udvikling og tværfaglig undervisning i Skills

Du kan arbejde fuldtid eller deltid. Du har stor indflydelse på egen vagtplan, og der tages hensyn til familie og fritidsinteresser. I denne opstartsperiode er du dog nødt til at kunne sige "ja" til, at kunne tage alle vagttyper og hver 2. weekend, men der vil være stort fokus fremadrettet på at tilpasse mængder af vagter, både i hverdag og weekend.

Kontakt os:

Har dette vakt din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt afdelingssygeplejerske Britta Phillipsen på tlf. 47 32 60 76 eller ledende oversygeplejerske Jytte Hykkelbjerg Bruhn på tlf. 47 32 60 02.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist d. 21.02.20

Samtaler afholdes d. 26.02.20

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.