Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i fast stilling til øvre kirurgisk afsnit.

Tag chancen, første ledige sygeplejerske stilling siden januar 2020.

Er du vild med sonder, dræn, epi pumper, PVK anlæggelse og A gas krydret med grundlæggende sygepleje og god og respektfuld kommunikation, så mangler vi netop dig!

Vi ved, at sygeplejerskefaget har mange forskellige retninger at byde på, og mavetarm kirurgien måske ikke lyder som det oplagte valg!
Men fakta er, at mavetarm kirurgien byder på alle facetter af sygeplejen, og er meget andet en afføring, tarme og cikatricer.

Som en tilbud til dig, der står og skal vælge speciale, og måske er nysgerrig på hvad vi kan tilbyde, så tilbyder vi at du kan komme med på en ”snuse” vagt, hvor du kan opleve hvordan en typisk dag ser ud hos os!
Se kontaktoplysninger nederst i annoncen, så finder vi en uforpligtende dag hvor du kan være med på vagt, vi lover dig at dagen bliver spændende!

På A1 er vi en blandet personalegruppe med mænd og kvinder, sygeplejersker og social og sundhedsassistenter, der kommer fra alle hjørner af verden. Vi spænder vidt både hvad angår alder og erfaring og er vi stolte af vores mangfoldighed, det giver en god dynamik i vores personalegruppe.

A1 er et højt specialiseret afsnit med 20 sengepladser, hvor vi modtager planlagte og akutte patienter hele døgnet.
Vi er et velfungerende tværfagligt team, der behandler alle kirurgiske lidelser i den øvre mave/tarmkanal, herunder:

  • Herniekirurgi (Regionsfunktion for gigant hernier)
  • Overvægtskirurgi (Regionsfunktion)
  • Refluks kirurgi (Regionsfunktion)
  • Komplicerede galdevejslidelser
  • Indlæggelse til avancerede øvre endoskopiske undersøgelser
  • Palliation til patienter med kræft i øvre mave/tarmkanal

De fleste af vores elektive patienter har indlæggelses tid på 1-2 dage, men vores komplicerede brokoperationer er ofte indlagt 5-7 dage.
Vi modtager også patienter fra intensiv og højt specialiserede patienter fra andre afdelinger i Regionen.
Der er derfor god mulighed for både de korte patientforløb, samt de patientforløb der er mere komplicerede og ofte inddrager mange facetter af sygeplejen.

Er du særligt interesseret i palliation, er der også mulighed for blive dygtigere til den gruppe af patienter og deres pårørende. Vi har et tæt samarbejder med sygehuspræsten, som vi også bruger til supervision.

På A1 stiller vi krav til dig, - og for at kunne det, klæder vi dig så godt på til jobbet, som overhovedet muligt. De første fem uger af din ansættelse vil du være tilknyttet en mentor, din mentor vil være der for at oplære og støtte dig, men også for at være med til at udvikle dig.

Vores mål er verdensklasse, vi er ikke bange for at satse stort!
På A1 har vi ansat en klinisk sygeplejerskespecialist, der er med til at højne den sygeplejefaglige kvalitet, ligesom hun er med til at kompetenceudvikle sygeplejerskerne i afsnittet.

Vi har undervisning i stor skala, - temaeftermiddage o.lign. med tværfaglige deltagelse.

Vi har undervisning i mindre skala flere gange om ugen hvor alle, inkl. vores nøglepersoner indenfor sår, palliation, ernæring, hygiejne, palliation osv. bidrager til den daglige undervisning.

Vi dyrker vores arbejdsmiljø, for det gode arbejdsmiljø er ikke noget vi har, det er noget vi skaber sammen og prioriterer meget højt.

På A1 får du en tydelig og anerkendende leder, der gerne går den ”ekstra meter” for at få enderne til at nå sammen, til gengæld forventes der gensidig loyalitet.

På A1 tænker vi gerne ud af boksen – Vi har bla ansat en farmakonom der dispenserer og administrerer pr. os medicin i dagtiden, det frigiver tid til sygeplejerskerne og til vores patienter.

Om du er ny eller erfaren, vil du få oplæring i afsnittet og efter endt oplæring vil du ikke stå alene. Vi arbejder i kliniske makkerpar, så du altid er i makkerpar med en kollega.
Vi har god erfaring i at introducere nye kollegaer, både nyuddannede og erfarne, og på vores afsnit er der tradition for at studerende og timelønnede ønsker fast ansættelse efter endt uddannelse.

Ugentlig arbejdstid kan aftales individuelt.

Weekendvagt hver tredje eller anden weekend, efter eget ønske.

Der er mulighed for fast vagtrul hvis det ønskes, og der er mulighed for at få indflydelse på egne vagter, da vi arbejder med ønskeplan.
Ønskes primært aften eller nattevagter vil dette også kunne imødekommes, men få dagvagter om måneden skal kunne præsteres.

I Kirurgisk Afdeling arbejder vi med kompetenceløn, der er derfor mulighed for individuelt at indplacere medarbejdere på kompetenceløntrinsmodel alt efter erfaringsniveau.

Kirurgisk Afdeling er Region Sjællands største kirurgiske afdeling og består af 3 sengeafsnit, ambulatorier, og et endoskopiafsnit.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at kigge ind på et uforpligtende besøg, så du kan få et indtryk af din måske kommende arbejdsplads.

Du skal blot kontakte: Afdelingssygeplejerske Marlene Tandrup, tlf. 47 32 31 22 marl@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.