Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i fast stilling til sengeafsnit M3 i Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Er du en glad sygeplejerske som vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø – så læs endelig videre

M3 - et sengeafsnit der tilbyder uddannelse og kompetenceudvikling


M3 modtager akutte medicinske patienter hele døgnet. Vi har speciale i intern medicin, geriatri og endokrinologi, sidstnævnte med regionsfunktion. Patienterne modtages til udredning og opstart af akut behandling, herunder tilstande som sepsis, rabdomyolyse, pneumoni, UVI og KOL i exacerbation, og endokrinologiske akutte tilstande, som ketoacidose og addisonkrise. På nuværende tidspunkt varetager vi også behandlingen af covid-19 patienter.


Vores afdeling består af:

  • En blandet personalegruppe bestående af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, nye og erfarne mænd og kvinder med dansk og/eller udenlandsk baggrund
  • 2 nærværende afdelingssygeplejersker med engagement i både ledelsen af personalet, i den faglige udvikling, men som også er en del af plejen

Vi søger en sygeplejerske med lyst til at behandle den ældre medicinske patient med værdighed. En sygeplejerske som arbejder struktureret og løsningsorienteret. En sygeplejerske som møder patienten med et smil, som gerne smitter af på os andre.


Vi tilbyder:

  • Et højt flow i vores patientforløb, så du skal både trives med det korte og de mere længerevarende indlæggelsesforløb
  • Udskrivningskoordinatorer, som i samarbejde med lægen og sygeplejersken tager sig af udskrivelserne hos den komplekse patient, så du kan prioritere sygeplejen!
  • Godt tværfagligt samarbejde med læger, ergo- og fysioterapeuter, præster og bioanalytikere
  • Faglig udvikling uanset om du er nyuddannet eller erfaren
  • Årlig deltagelse i skills station undervisning med forskellige sygeplejefaglige emner

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling i todelt vagttype enten dag/aften eller dag/nat. Vi arbejder enten hver anden eller hver tredje weekend, 8 timer. Vi aflønnes efter DSR overenskomst for regionen med fast medicinsk tillæg, og mulighed for at stige i tillæg efter kompetencetrinsmodellen. Vi har mulighed for at tilbyde uddannelse i form af diplomfag i f.eks. akut sygepleje, samt vejlederuddannelse. På sigt vil der også for den rette være mulighed for at læse en master i klinisk sygepleje.

Vi er i rivende udvikling og skal implementere geriatri og sygeplejen til denne patientgruppe, og så er vi det første medicinske afsnit som skal flytte lokaler, når første etape af det nye Sjællands Universitets Hospital Køge er bygget i 2022.

Læs mere om Medicinsk Afdeling her
Se og hør mere om Medicinsk Afdeling her

Du er meget velkommen til at kontakte os til en uformel snak – hvor vi kan fortælle dig meget mere om afsnit M3.

Samtaler vil foregå løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.