Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i kardiologi til fast stilling på Sengeafsnit 2

Har du lyst til at indgå i et dynamisk og udviklende arbejdsfællesskab, hvor du bliver en del af et dygtigt og engageret team?

Medicinsk Sengeafsnit 2 (SA-2) har brug for en sygeplejerske i fast stilling på 37 timer pr. uge, i det kardiologiske team.

Om os

Vi er aktuelt ca. 54 ansatte, der søger ny kollega. Vi tilbyder en spændende, udfordrende og meget afvekslende dagligdag med et støttende personaleteam bestående af social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker samt en synlig ledelse, der skaber åbenhed og dialog.

Medicinsk Sengeafsnit 2 rummer aktuelt 34 senge og dækker de fleste medicinske specialer. Afsnittet er opdelt i teams med hver deres speciale, hvor der er tilknyttet en sygeplejerske med specialfunktion, der har fokus på den faglige kvalitet og videndeling.

Afsnittet modtager patienter døgnet rundt, ligesom elektive patienter indlægges til udredning.

Afsnittet er opdelt som følgende:

  • Kardiologi/multisygdom med 10 senge med central overvågning
  • Onkologi/multisygdom med 10 senge
  • Lungesygdom/multisygdom med ni senge
  • I tilknytning til sengeafsnittet findes desuden et afsnit for lindrende behandling med fem senge, der samarbejder med Diakonissestiftelsens hospice
I det kardiologiske team modtager vi patienter, der skal udredes for akut koronart syndrom (AKS), hjertesvigt og hjerterytmeforstyrrelser. Det er typisk patienter der skal opstarte eller reguleres i medicinsk behandling, mens de er i telemetri. Vi modtager også elektive patienter til DC-konvertering. Vi arbejder tæt sammen med især Rigshospitalets og Bispebjergs hjerteafdelinger i forhold til at visitere hjertepatienterne til videre udredning og behandling, enten akut eller subakut.

Vi søger en kollega, som har interesse for det kardiologiske område. Kardiologisk erfaring/efteruddannelse er en fordel, men ikke et krav.

Som medicinsk sengeafsnit har vi året rundt et stort flow af elever og studerende.

Vi har i høj grad fokus på, at der til hver en tid er et udviklende læringsrum både for præ- og postgraduate. Der tilbydes løbende undervisningsseancer, som fx afvikles af vores tværfaglige samarbejdspartnere på hospitalet.

Vi tilbyder

I kardiologisk team arbejder vi efter høj sygeplejefaglig standard, med patienten i fokus for plejen. Vi holder løbende teammøder, hvor du særligt kan være med til at præge udviklingen.

Vi tilbyder en dagligdag, hvor samarbejde, anerkendelse og humor danner rammerne for vores arbejdsmiljø.

Vi har fokus på gode, sammenhængende patientforløb og tværsektoriel koordinering.

Du vil blive oplært til at kunne gå på tværs af vores teams, da vi i dagligdagen hjælper hinanden. Nyansatte vil tilkobles mentorer, og der vil etableres særligt fokus på at sikre den individuelle faglige udvikling.

Er du nysgerrig og ønsker flere oplysninger, så kontakt os gerne.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lærke Borup Carstensen på telefon 38 67 11 14 eller mail: laerke.louise.borup.carstensen@regionh.dk eller assisterende afdelingssygeplejerske Stine Stilling Jacobsen på telefon 38 67 10 51 eller mail: stine.stilling.jacobsen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi søger en sygeplejerske på fuld tid i skiftende vagter pr. 1. november 2020 eller snarest muligt.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring senest den 20. september 2020.

Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvis du har overvejelser om ansættelse nu eller senere. Lad os give dig et indblik i mulighederne på Bornholms Hospital.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39 og 40.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dkLæs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.