Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i unik kombinationsstilling til Medicinsk Fælles Ambulatorium og Nefrologisk Sengeafsnit 04-5, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Har du lyst til, sammen med dit team, at udvikle vores patientforløb i et ambulatorium i rivende udvikling? Vi søger en dygtig sygeplejerskekollega med koordineringsevner, der vil være med til at gøre en forskel for vores medicinske patienter - både mens de er i ambulante forløb og mens de er indlagte. Du er klar til at bruge dine brede sygeplejefaglige kompetencer og er omstillingsparat, da din hverdag vil byde på meget afvekslende arbejde.

Om ambulatoriet og afsnittet

I Medicinsk Fælles Ambulatorium (MFA) er vores medicinske specialer samlet i samme bygning: Reumatologi, Gastroenterologi, Nefrologi, Endokrinologi, Kardiologi og Enheden for tværfaglig udredning og behandling. Vi arbejder med at målrette vores patientbehandling og organisering i forhold til hvad patienterne har af ønsker og behov. Vi planlægger i den forbindelse vores patienters behandling ud fra konceptet ’samme dag under samme tag’.

På Nefrologisk sengeafsnit 04-5 er der 22 pladser. Patientkategorien er hovedsageligt patienter til udredning for nyresygdom, prædialyse-, hæmodialyse-, og peritonaldialyse.

Vi har både korte og ukomplicerede patientforløb, samt mere komplekse og langvarige. Vi er altså et afsnit, hvor du kan bruge dine brede sygeplejefaglige kompetencer.

Jobbet

I ambulatoriet vil en stor del af din arbejdsdag foregå i vores store opholdsrum. Her vil din primære opgave være at sørge for, at patienterne er klar, til de skal ind til konsultation.

Desuden vil du have en vigtig koordinerende funktion, for at få vores flow i ambulatoriet til at køre, så patienterne oplever så lidt ventetid som muligt.

I sengeafsnittet arbejder vi med tildelt patientpleje. Du varetager derfor hele plejen omkring patienten, stuegang, medicinering m.m.

De fleste patienter indlægges akut gennem hele døgnet og der er stor variation i indlæggelsesforløbene.

Både i ambulatoriet og i sengeafsnittet skal du være med til at udvikle vores patientforløb i samarbejde med kompetente og fagligt dedikerede kollegaer fra flere faggrupper og specialer.

Vi har en forventning om, at du er

  • En basissygeplejerske gerne med bred medicinsk erfaring

  • Kreativ og udviklingsorienteret og kan samarbejde med alle faggrupper samt patienter og pårørende

  • Åben, positiv og har flair for hurtigt at skabe kontakt og tillid hos patienterne

Vi tager godt imod dig

Vi starter med en individuel tilpasset introduktion, planlagt undervisning og i løbet af de første år et Nefrologisk grundkursus.

Begge steder arbejder vi målrettet på at tilpasse vores arbejdsgange til Sundhedsplatformen. Vi har en velfungerende superbrugerorganisation – også med plads til dig.

Derudover:

  • 37 timer pr. uge

  • Weekendvagter der er begrænset til hver 4. weekend

  • En årlig kompetencedag med Skills Stations. I 2019 er emnerne: Den ernæringstruede patient, den terminale patient, IV adgange, den konfliktfyldte relation og den septiske patient. I forbindelse med kompetencedagene har vi løbende mulighed for at uddanne trænere. Der vil også være en plads til dig, hvis dette ønskes.

  • Mulighed for deltagelse i Journal Club

  • Deltagelse i målrettet kvalitets- og udviklingsarbejde ved ugentlige LEAN-møder.

Holbæk Sygehus og Medicinsk Afdeling arbejder med udvikling på forskellige niveauer fx via Journal Club og Forskningens Hus arbejder på at styrke den enkeltes viden og den evidensbaserede sygepleje.

Inspireret?

Kan du se dig selv i ovenstående unikke stilling og har du lyst til at være en del af et godt team, så send os en motiveret ansøgning. Du er meget velkommen til at kontakte Helle Woxholt Sørensen med eventuelle spørgsmål og for en rundvisning i Medicinsk Fælles Ambulatorium og på Nefrologisk afsnit 04-5.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.