Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i vikariat til Distriktspsykiatri for Ældre, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Er du vores hjælpende hånd?

Distriktspsykiatri for Ældre er en del af Psykiatrien Vest med ambulatorie funktion på Psykiatrihospitalet i Slagelse. I forbindelse med overgangen til F-ACT søger vi en sygeplejerske kollega i et vikariat til og med 31. december 2021.

F-ACT star for Flexible Assertive Community Treatment – modellen går kort fortalt ud på, at behandlingsindsatsen tilpasses fleksibelt efter patientens behov.

Du vil indgå i vores tværfaglige team bestående af læge, psykolog, sygeplejersker, socialrådgiver og sekretærer. Distriktspsykiatri for Ældre tilbyder individuelle udrednings- og behandlingsforløb til vores patienter og er ikke omfattet pakkeforløb.

Vi modtager henviste patienter fra Slagelse, Sorø, Ringsted, Holbæk, Odsherred og Kalundborg kommune. Vi modtager patienter over 70 år med nyopstået psykiatriske sygdomme, til ambulant udredning/diagnosticering, behandling og opfølgning. Herudover patienter med demens – og adfærdsforstyrrelser.

Du vil blive en del af et team, der tilbyder både ambulant behandling i ambulatoriet og i patientens eget hjem.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med arbejdstid mandag til fredag i dagtiden. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi søger en sygeplejerske

 • Som har psykiatrisk erfaring samt interesse i ældrepsykiatri
 • Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
 • Som besidder gode samarbejdsevner og er motiveret til aktivt at udvikle sygeplejen og distriktets læringsmiljø
 • Som forholder sig reflekterende til egen – og kollegaers praksis
 • Med forståelse for vigtigheden af sygeplejedokumentation herunder gerne erfaring med Sundhedsplatformen
 • Som har kørekort samt mulighed for kørsel i egen bil

Vi tilbyder en arbejdsplads

 • God introduktion til jobbet
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet
 • Dygtige og kompetente kollegaer
 • At blive en del af et team med et godt og trygt arbejdsmiljø
 • Gode muligheder for faglig udvikling og kollegial sparring
 • Med plads til forskelligheder

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn- og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi er ved at etablere en Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Yderligere information
Ønsker du yderligere information, kan du kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Jannie Pia Petersen. Samtaler forventes afholdt den 16. april 2021.

Løn og ansættelsesvilkår
Sker efter gældende overenskomst, og vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest (§22) ved alle ansættelser inden for psykiatrien.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.