Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i vikariat til neurologisk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Sygeplejerske i dagtiden til ambulatoriet

Har du lyst at være en del af et velfungerende team af sygeplejersker og en enkelt assistent, så har vi et ledigt barselsvikariat på 37 timer i et år, med mulighed for forlængelse. Der indgår en weekendvagt om måneden i arbejdsplanen.

Vi har dagligt patienter, der kommer i vores ambulatorium til infusionsbehandling og medicinudlevering, her bliver du en gennemgående figur, hvor du sammen med en kollega varetager sygeplejen til de patienter der møder op til behandlinger.

Dine kvalifikationer

  • Du behøver ikke have neurologisk erfaring, men du skal have lyst til at lære det neurologiske speciale.
  • Du skal vægte et godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde på tværs af fagområder
  • Du skal udvise en sund nysgerrighed, initiativ og engagement

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Birgitte Mortensen, gerne på mail med mulighed for at blive ringet op.

Neurologisk Afdeling

Består af to neurologiske sengeafsnit

  • I N61 indlægges patienter til behandling og observation indenfor blandt andet ALS, parkinson, tumor cerebri, sklerose og epilepsi.
  • N80 varetager apopleksipatienter

Desuden består afdelingen af

  • Et ambulatorium med behandler afsnit, og specialklinikker for epilepsi, multipel sklerose, bevægeforstyrrelser, botulinumtoksin behandling, neuromuskulære- og cerebrovaskulære sygdomme
  • Regionalt Videnscenter for Demens
  • Forskningsenhed;
  • Tværfaglige støttefunktioner bestående af neuropsykologer, talepædagoger og socialrådgiver;
  • Neurofysiologisk Center

Se evt. vores video http://regionsjaelland.23video.com/neurorekruttering

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her