Sygeplejerske i vikariat til plastikkirurgisk og brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde


Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb?

Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab!

Du er sygeplejerske og ønsker et barselsvikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Du kan starte 01.05.18.

Du ønsker at arbejde 37 timer pr. uge i skiftende vagter, med tre weekendvagter på otte uger ELLER hver fjerde weekend i 12- timers weekendvagt.

Afdelingen består af 100 medarbejdere fordelt på brystkirurgisk sengeafsnit og ambulatorie i Ringsted, og plastikkirurgisk sengeafsnit (P93) og ambulatorie i Roskilde med fælles afdelingsledelse. Vi har regionsfunktion inden for vores specialer.

P93 har pt. 15 sengepladser og otte dagkirurgiske pladser. Vi modtager primært patienter til planlagte forløb inden for det plastikkirurgiske arbejdsområde.

Vi er praktiksted for social- og sundhedsassistentelever, sygeplejerstuderende, medicinstuderende og ambulanceredderelever. Afdelingen har fem Klinisk Vejlederuddannede sygeplejersker og fire praktikvejlederuddannede social- og sundhedsassistenter. Vi har desuden en udviklingssygeplejerske, som dækker begge matrikler.

Vi bor i en af sygehusets nyeste bygninger fem min. fra Roskilde Station.

Vi er et team med både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sygehjælper, lægesekretærer m.fl.

Du trives i et miljø med mange korte patientforløb kombineret med enkelte lange forløb. Du vil komme til at arbejde med tildelt patientpleje, hvor du har ALLE plejemæssige opgaver til dine tildelte patienter.

Du vil komme til at klargøre patienter forud for operationer og undersøgelser, hvilket bl.a. indbefatter grundig information til både patient og pårørende. Efter operationen modtager du patienter til tæt observation i sengeafsnittet. Du vil bl.a. komme til at yde sygepleje til patienter, der er opereret for hud- og modermærkekræft, forskellige typer sår, postbariatrisk kirurgi og brystrekonstruktioner. I tæt samarbejde med vores brystkirurgiske afsnit udfører vi bl.a. brystrekonstruktioner, hvor fjernelse af kræft og rekonstruktion af brystet sker under samme operation.

Du er interesseret i plastikkirurgi, men har ikke nødvendigvis specialeerfaring. Du vil blive oplært med udgangspunkt i din erfaring og kompetencer. Den første måned følger du din mentors vagtplan. Der vil i denne periode være studiebesøg på brystkirurgisk sengeafsnit, operationsgangen og plastikkirurgisk ambulatoriet.

Vi prioriterer at dygtiggøre os, så videreuddannelse og kurser vægtes højt. Vi deltager i Regionens strategi - og udviklingsarbejde og deltager i plastikkirurgiske netværk og diverse faglige sammenslutninger. Den 25. november 2017 implementerede vi SUNDHEDSPLATFORMEN, som er et fælles sundheds-IT-system mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Hvad kan du byde ind med til vores arbejdsfællesskab?

Skriv om det i din ansøgning.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til stillingen, 47 32 37 98 eller 47 32 37 93.

Ansøgningsfrist 19.03.18 kl. 12.00. Ansøgere kontaktes 21.03.18 med henblik på indkaldelse/afslag.

Ansættelsessamtaler 22.03.18 ml. 8.30-15.00

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Specialuddannede sygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: Patienten er alt , hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den ...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

Region Sjælland

Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job så læs videre her! Jobindhold Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske SSA varetage pleje og behand...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til kirurgisk endoskopiafsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Endoskopiafsnittet er en del af Kirurgisk Afdeling. Derudover varetager vi tre dage om ugen kirurgisk ambulatorievirksomhed. Vores afdeling består af Endoskopiafsnittet udfører medicinske og kirurgiske kikkertundersøgelser på indlagte og primært amb...