Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske i vikariat til Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb?

Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab!

Du er sygeplejerske og ønsker et vikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Du kan starte 01.06.18.

Du ønsker at arbejde 37 timer pr. uge i skiftende vagter, med tre weekendvagter på otte uger ELLER hver fjerde weekend i 12- timers weekendvagt.

Afdelingen består af 100 medarbejdere fordelt på brystkirurgisk sengeafsnit og ambulatorie i Ringsted, og plastikkirurgisk sengeafsnit (P93) og ambulatorie i Roskilde med fælles afdelingsledelse. Vi har regionsfunktion inden for vores specialer.

P93 har 20 sengepladser. Vi modtager primært patienter til planlagte forløb inden for det plastikkirurgiske arbejdsområde.

Vi er praktiksted for social- og sundhedsassistentelever, sygeplejerstuderende, medicinstuderende og ambulanceredderelever. Afdelingen har fem Klinisk vejlederuddannede sygeplejersker og fire praktik vejlederuddannede social- og sundhedsassistenter. Vi har desuden en udviklingssygeplejerske, som dækker begge matrikler.

Vi bor i en af sygehusets nyeste bygninger fem min. fra Roskilde Station.

Vi er et team med både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sygehjælper, lægesekretærer m.fl.

Du trives i et miljø med mange korte patientforløb kombineret med enkelte lange forløb. Du vil komme til at arbejde med tildelt patientpleje, hvor du har ALLE plejemæssige opgaver til dine tildelte patienter.

Du vil komme til at klargøre patienter forud for operationer og undersøgelser, hvilket bl.a. indbefatter grundig information til både patient og pårørende. Efter operationen modtager du patienter til tæt observation i sengeafsnittet. Du vil bl.a. komme til at yde sygepleje til patienter, der er opereret for hud- og modermærkekræft, postbariatrisk kirurgi og brystrekonstruktioner. I tæt samarbejde med vores brystkirurgiske afsnit udfører vi bl.a. brystrekonstruktioner, hvor fjernelse af kræft og rekonstruktion af brystet sker under samme operation.

Du er interesseret i plastikkirurgi, men har ikke nødvendigvis specialeerfaring.Den første måned følger du en mentor, som vil oplære dig med udgangspunkt i vores introduktionsprogram samt dine kompetencer og erfaringer. Efter den første måned vil du komme på studiebesøg på Brystkirurgisk sengeafsnit samt i plastikkirurgisk ambulatorie.

Vi prioriterer at dygtiggøre os, så videreuddannelse og kurser vægtes højt. Vi deltager i Regionens strategi - og udviklingsarbejde og deltager i plastikkirurgiske netværk og diverse faglige sammenslutninger. Den 25. november 2017 implementerede vi SUNDHEDSPLATFORMEN, som er et fælles sundheds-IT-system mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Hvad kan du byde ind med til vores arbejdsfællesskab?

Skriv om det i din ansøgning.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål til stillingen, 47 32 37 98 eller 47 32 37 93.

Ansøgningsfrist 23.0418

Ansøgere kontaktes 24.04.18 med henblik på indkaldelse/afslag.

Ansættelsessamtaler 25.04.18 ml. 8.30-15.00

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her