Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, Lungemedicin, SUH Roskilde

Teamplayer med Ja-hat, Lungemedicin, SUH Roskilde

Vil du være en del af vores nye lunge-team?

Vores nye, højt specialiserede lungemedicinske sengeafsnit er en realitet. Vi mangler flere kollegaer, der passer ind i vores super dygtige team.

  • Kan du lide den komplekse patient?

  • Udredningspatienten, f.eks. i kræftpakkeforløb?

  • Den akut respiratorisk dårlige patient, som skal i NIV (Non-invasiv ventilation)?

  • Vil du gøre en forskel for den terminale patient og de pårørende?

  • Skal du assistere til anlæggelse af lungedræn?

  • Vil du være med til at implementere hjemme-NIV?

Hvem er vi?

Lige nu er vi 14 medarbejdere til vores 8 sengepladser, og vi skal vokse os større.

Vi behandler patienter med empyem, lungefibrose, atypiske mycobakterier, lungetransplanterede m.fl. Vi har et tæt samarbejde med vores store lungemedicinske ambulatorium og søger gerne at vidensdele og udvikle på tværs.

Vi er tilhængere af en stærk tværfaglig struktur, hvor vi alle byder ind med hver vores faglighed. Dvs. at udover sygeplejersker udgøres personalegruppen også af social- og sundhedsassistenter, speciallæger, sekretærer samt farmakonomer og fysioterapeuter. Vi vil have en afdeling, hvor undervisning, specialisering og dygtiggørelse er i fokus. Vi vægter godt arbejdsmiljø højt og vi er en meget positiv gruppe, der altid søger at have ”JA-hatten” på og går dagens opgaver i mød, med positivitet og et drys sort humor.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du sætter din faglighed i spil, og at du er åben for læring. Du skal være med til at opbygge noget nyt, præge afsnittet, sætte kursen og skabe den rette kultur. Det kræver, at du deltager aktivt i beslutningsprocesser og deler dine tanker med os. Du bidrager til det gode arbejdsmiljø med en positiv indstilling til både dit eget fag, dine kolleger, andre faggrupper, patienten og de pårørende.

Vil du være med?

Stillingerne er på 32-37 timer pr. uge med skiftende vagter. Hvis du ønsker det, kan der også blive tale om fast aftenvagt eller nattevagt. Vi arbejder i vagter à 8-12 timer, og du vil skulle i vagt hver 3. weekend. Vi holder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning og lad os aftale nærmere. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Besøg gerne vores instagramprofil; lungemedicinsksuh

Vi tager også gerne imod alle dine spørgsmål. Kontakt afdelingssygeplejerske Lene Steen Kristensen på telefon 47 32 21 39. Du kan også sende en mail til lskr@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.