Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med bred faglighed og interesse for bipolar lidelse til Ambulatorium for Affektive Lidelser

Ambulatorium for Affektive Lidelser – en klinik med ekspertfunktion

Kompetencecenter for Affektive lidelser tilbyder behandling, forskning og undervisning i affektive lidelser. Klinikken arbejder ud fra en integreret medicinsk og psykologisk behandlingsmodel i en kognitiv referenceramme.

Klinikken har regionsfunktion i forhold til:

  • tidlig diagnostik og behandling af patienter med bipolar lidelse
  • patienter med komplicerede eller behandlingsrefraktære unipolare eller bipolare tilstande
  • patienter med affektive lidelser, som er gravide eller ønsker graviditet
I Region Hovedstadens Psykiatri har vi etableret to Kliniske Akademiske Grupper (KAGs) der skal sikre et tæt samspil mellem klinik, forskning og uddannelse. Ambulatoriet er en del af KAG bipolar.

Hvad bliver dine opgaver?
Dine opgaver er relateret til patienter, der har nydiagnosticeret bipolar lidelse og som modtager et 2-årigt behandlingsforløb.

Dine primære opgaver vil være at:

  • varetage individuelle patientforløb
  • lede psykoedukationsgrupper i samarbejde med en kollega.
Vi har en central rolle i KAG Bipolar bla. ift. kompetenceudvikling af medarbejdere i KAGén. Som sygeplejerske vil du få mulighed for at deltage i disse opgaver.

Du får en grundig introduktion til specialet og mulighed for at følge et fuldt gruppeforløb som co-terapeut sammen med to kolleger.

Vores forventninger til dig

  • Du er faglig engageret. Med din brede psykiatriske erfaring formår du at arbejde selvstændigt, professionelt og målrettet. Du har gerne erfaring med gruppeledelse og individuelle forløb i en kognitiv referenceramme
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde. Vi vægter samarbejdet med patienterne og vores kolleger højt, og vi arbejder ud fra en åben og respektfuld tilgang.
Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Du får et afvekslende job med mange udfordringer og mulighed for faglig udvikling. Vi er fælles om at udvikle klinikken og vores tværfaglige behandlingstilbud.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb og mulighed for deltagelse i relevante kurser og efteruddannelse. Se vores mange karrieremuligheder her.

Du bliver en del af en klinik, der består af speciallæger i psykiatri, sygeplejersker og psykologer foruden en socialrådgiver og en fysioterapeut på deltid.

Ambulatorium for Affektive Lidelser ligger på Psykiatrisk Center København på Rigshospitalets matrikel.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birgitte Vejstrup på 2210 1197 eller ledende overlæge Ellen Margrethe Christensen på 3864 7022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid i en fastansættelse med tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Søg stillingen via linket på siden senest den 17. september 2020 kl.12.00
Vi forventer at holde samtaler den 21. september 2020.

Fakta om Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske afdeling. Centeret undersø-ger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Brønshøj-Husum, Bispebjerg, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Det svarer til et område med ca. 436.000 borgere.

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Bispe-bjerg, Gentofte og Frederiksberg hospitaler samt Rigshospitalet, med sengeafsnit – og har endvi-dere ambulante enheder andre steder i optageområdet. Sexologisk Klinik er placeret på Rigshospi-talsmatriklen, Tagensvej.

PCK har ca. 1.200 ansatte. Hertil kommer forskning med ca. 135 fuldtidsstillinger, 254 senge, ca. 190.000 ambulante besøg og 7,800 skadestuebesøg årligt.

Du kan læse mere om Region Hovedstaden Psykiatri her: https://www.psykiatri-regionh.dk/

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.