Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske - med erfaring inden for dobbeltdiagnosebehandling

Vil du være en del af vores tværfaglige team? Vi har brug for en sygeplejerske med erfaring indenfor dobbeltdiagnosebehandling.

KABS Stjernevang søger en sygeplejerske, til en fast stilling, med erfaring fra ambulant alkoholbehandling og psykiatri. Du starter hos os den 1.maj eller snarest herefter.

KABS Stjernevang har 10 års erfaring med behandling af unge og voksne med et problematisk forbrug af hash og feststoffer og en psykisk sårbarhed. De sidste 3 år har vi også tilbudt integreret dobbeltdiagnose behandling til mennesker med et problematisk forbrug af alkohol.

Vi søger en sygeplejerske med erfaring fra alkoholambulatorium eller hospitalsafdeling. Hvis du også har erfaring med behandling af stofmisbrug eller har arbejdet på psykiatrisk afdeling – er det bare et ekstra plus.

Behandlingen er organiseret i tværfaglige behandlingsteams og omfatter både individuelle og gruppebaserede tilbud. Behandlingen tager afsæt i det enkelte menneskes behov, og metodisk gør vi primært brug af kognitive værktøjer såsom DAT og ACT i kombination med MI. Det vil det være en fordel, hvis du har erfaring med mindst en af disse tilgange.

Du kan lide at arbejde tværfagligt, og du har let ved at strukturere din arbejdstid og prioritere opgaverne, så du ikke kommer bagud.  Vi forventer desuden, at du er fortrolig med monitorering og behandling af alkoholabstinenser.

Vi er på udkig efter en kollega, der har fantasi og flair for utraditionelle løsninger. Du er klar i mælet og skriver kort og præcist om det, der er relevant.
Din funktion vil bl.a. være primærbehandler for egne brugere i teamet, samt sundhedsfaglige opgaver. De sundhedsfaglige opgaver vil ofte være i relation til alkohol- og stofbehandlingen i afdelingen.
Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og godt arbejdsmiljø. Der er adgang til regelmæssig coaching og ekstern supervision samt gode muligheder for kurser og faglig opdatering.
Dine kolleger består af en afdelingsleder og 24 ansatte - pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykologer, speciallæger i psykiatri, social- og sundhedsassistenter, psykoterapeuter, musikterapeut og sekretær.  Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team med specialiseret viden indenfor dobbeltdiagnoseområdet og med plads til dine ideer og initiativer.
Stillingen er normeret til 32 timer ugl. Du må være indstillet på at arbejde 1 dag om ugen indtil kl. 20:00, da vi har længe åbent både tirsdag, onsdag og torsdag. Tiltrædelse 1. maj 2021 eller efter aftale. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du bedes sende din ansøgning samt kopi af eksamens- og autorisationsbevis elektronisk via nedenstående "ansøg-knap"

Ansøgningsfristen er 07-03-2021 kl. 23.59. Vi holder ansættelsessamtaler 19-03-2021. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Heidi Gøtze tlf. 4511 7525, eller mail heidi.gotze@glostrup.dk
I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Læs mere om KABS på www.kabs.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.