Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med funktion som klinisk vejleder søges til integreret afsnit med dobbeltdiagnose patienter på afd. M Sct. Hans. (Uddannelse tilbydes)

En af vores dygtige sygeplejerske med klinisk vejleder funktion har søgt nye udfordringer, så du har nu muligheden for at få en stilling i vores velfungerende afsnit.

Har du lyst til nye udfordringer i dit arbejdsliv og synes du om at kombinere patientarbejde med uddannelse af spl. studerende, så har du nu chancen for at arbejde i et afsnit med gode arbejdsvilkår, et godt psykosocialt arbejdsmiljø og en stabil personalegruppe med et meget højt fagligt niveau.

Afsnit M20 er beliggende i Fjordhus og er et integreret afsnit der varetager specialfunktionen overfor patienter med dobbeltdiagnoser. Vi har plads til 26 patienter og er opdelt i to teams, henholdsvis Øst og Vest fløj. Hvert team har egen ass. afdelingssygeplejerske og klinisk vejleder. Du vil blive tilknyttet M20 øst hvor der normalt er 2 studerende af gangen. Centret har et velfungerende uddannelsesenhed som afholder temadage og erfa-møder for kliniske vejledere. De støtter også i det daglige ved behov.

Vi modtager patienter med alvorlig psykisk lidelse – og svært behandleligt misbrug. Vi arbejder recovery-orienteret og afsnittets pleje og behandling tilrettelægges ud fra den kognitive referenceramme, som er helt integreret i kulturen. Der er et minimum af tvangsanvendelse.

Som ny medarbejder bliver du tilbudt grundig introduktion og hurtigst muligt 1-års uddannelse i kognitiv adfærdsterapi.

Vi anvender nyeste viden indenfor psykiatri – og misbrugsområdet og afsnittet er b.la ansvarlig for forskningsprojektet ”Projekt Recovery”.

Vi er et engageret og tværfagligt personale bestående af sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, plejere, læger, psykologer, ergoterapeut, socialrådgiver og fysioterapeut.

Vi kan tilbyde dig

 • Engageret personale
 • Gode samarbejdspartnere
 • En arbejdsplads hvor vi lægger stor vægt på høj faglighed samt personalets og patienternes trivsel.3 dages central introduktion
 • Individuel planlagt introduktion til afsnittet
 • Supervision hver 14. dag og desuden efter behov
 • Kognitiv uddannelse
 • Og meget andet
Vi forventer af dig at:

 • Du er uddannet sygeplejerske, gerne med erfaring indenfor psykiatri og / eller misbrug men det er ikke et krav
 • Du har evnen til at arbejde selvstændigt
 • Du er nysgerrig og har lyst til at opnå ny viden og deltage aktivt i de forandringsprocesser der kontinuerligt foregår
 • Du behersker det danske sprog i skrift og tale
 • Du kan arbejde hv. 3. weekend
Løn – og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Derudover ydes et årligt tillæg for integreret funktion.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Carlsen på telefonnummer 3864 2169 eller e-mail anne.carlsen@regionh.dk

Du kan også finde yderligere information om afdeling M på Psykiatrisk Center Sct. Hans hjemmeside.

Elektronisk ansøgning sendes via rekrutteringssystemet.

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2019. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.