Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med funktion som regionskonsulent på Respirationscenter Syd

 

En kombinationsstilling, hvor du får mulighed for både at arbejde administrativt samt bevare dit håndelag i klinikken.

 

Sygeplejerske på 37 timer, hvor der arbejdes 75% administrativt og 25% i klinikken

 

Hvem er vi:

Respirationscenter Syd undersøger og behandler voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse søvnforstyrrelser samt børn med lettere respiratoriske vanskeligheder. Afdelingen er en højt specialiseret afdeling, som primært modtager patienter fra Region Syddanmark.

 

Hvem er du:

Du er uddannet sygeplejerske og har gerne specialekendskab.

 

Du skal have interessen for at arbejde med lovgivning i samarbejde med vores socialrådgivere, da der i dit administrative arbejde primært arbejdes ud fra sundhedsloven samt voksen- og børneparagrafferne i serviceloven. 

 

Du skal have interesse for, lyst til og flair for at arbejde med tal og økonomi – herunder udarbejdelse af finansielle aftaler mellem region, kommune og eksterne bureauer.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tekstbehandlingsprogrammer samt excel.

 

Dine arbejdsopgaver:

 

Du vil i dit kommende virke:

 

  • Arbejde tæt sammen med socialrådgivere, afsnittets sygeplejefaglige gruppe, forløbskoordinator, sekretær, afdelingssygeplejerske og overlæger.

 

  • Arbejde tæt sammen med kommunale sagsbehandlere, socialrådgivere og hjælperbureauer for at finde de rigtige løsninger for patienter med hjælperordninger tilknyttet respirationscenteret. Fælles for patientgruppen er, at de har behov for respiratorisk behandling og overvågning i eget hjem. 

 

  • Tilrettelægge og koordinere hensigtsmæssige patientforløb og kunne deltage i hjemmebesøg, hvor kvaliteten sikres for den enkelte borger.

 

  • Blive inddraget i opgaven omkring de økonomiske aftaler, som er forbundet med disse hjælperordninger. Derudover medansvarlig for, at udgiftsbilag kontrolleres og faktureres i samarbejde med funktionsleder, samt medansvarlig for viderefakturering af udgifterne til kommunerne.  

 

  • Være med til at kvalitetssikre sygeplejen, der udføres af hjælpere i hjemmet gennem hjemmebesøg i samarbejde med blandt andet socialrådgiver.

 

For nærmere information:

Er du blevet nysgerrig – og gerne vil vide mere om stillingen – er du velkommen til vores ”Åbent hus”-arrangement  torsdag d. 06.02.20 mellem kl. 14.30 – 16.30, som afholdes på Patienthotellet 6. asl Nord.

Er du forhindret i Åbent hus, så har du mulighed for at rette dine uddybende spørgsmål til afdelingssygeplejerske Mette Riis Ladefoged på tlf. 65412531 på hverdag mellem kl. 13 – 14.

 

Løn og ansættelsesforhold:

I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og den forhandlingsberettigede organisation, og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse.

 

Ansøgningsfrist søndag d. 16.02.20

Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 24.02.20 og tirsdag d. 25.02.20

 

Der vil ved ansættelse blive indhentet børneattest.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.