Sygeplejerske med funktion som Stedfortræder for Afdelingssygeplejersken, søges på Kirurgisk Afdeling A, afsnit A1, OUH Odense Universitetshospital

 

Går du med en ønske om, at prøve lederrollen af, så er det måske på Kirurgisk Afdeling A afsnit A1, du skal realisere din drøm.

Da vores nuværende Stedfortræder på afsnit A1 har fået nyt job som Afdelingssygeplejerske på afsnit A3, søger vi en Sygeplejerske med funktion som Stedfortræder.

Stillingen er på 37 timer/ugen, og ønskes besat pr. den 1. december 2020 eller efter aftale. Du skal forvente at arbejde hver 6. weekend, dette som aften eller nattevagt. I øvrigt vil din primære arbejdstid være i dag tid og på hverdage.

 

Hvem er vores nye Stedfortræder?

 • Du er positivt indstillet over for forandringer. På afsnit A1 elsker vi udvikling, og det at gøre vores sygepleje og behandling af kirurgiske patienter endnu bedre, er af stor vigtighed. I samarbejde med vores Kliniske Sygeplejerskespecialist inddrages medarbejderne i udviklingsarbejdet.
  Derudover er der i vores organisation konstante forandringer som f.eks. forberedelser til Nyt OUH, hvor information og inddragelse af medarbejderne er af stor betydning. Vi arbejder for, at medarbejdere og ledelse sammen finder de bedste løsninger.
  Du går forrest i forandringerne i samarbejde med Afdelingssygeplejersken og den Kliniske Sygeplejerskespecialist.
 • Du er videlysten. Både på dine egne vegne, men også på dine kollegaers vegne, så vi sikrer konstant kompetenceudvikling.
 • Du er dygtig til kommunikation. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på den enkeltes behov. Samtidig kommunikerer du godt med dine kollegaer og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Du kan skabe tillid og opnå følgeskab. Du er kendt for anderkendelse, loyalitet og troværdighed.
 • Trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for dig. Du spiller dine kollegaer gode og tager et stort medansvar og er rollemodel i det gode arbejdsmiljø. Samarbejde er en vigtig del af hverdagen på afsnit A1.
 • Du har erfaring og er udviklingsorienteret. Du har erfaring inden for sygehusvæsnet. Du er god til at identificere forbedrings- og udviklingspotentialer – både fagligt men også organisatorisk.

 

Hvem er afsnit A1?

Afsnit A1 er højt specialiseret inden for øvre abdominalkirurgi. Vi modtager patienter med kirurgiske sygdomme i det øvre mave tarm-kirurgiske område, dvs. spiserør, mavesæk, bugspytkirtel, og lever galdeveje. Størstedelen af patienterne er kræftpatienter, som dels kommer i behandlingsmæssigt øjemed, men afsnittet har også mange patienter med åbne indlæggelser, hvor palliation og smertelindring er en stor del af behandlingen og plejen.

Afsnit A1 er et af flere sengeafsnit med abdominalkirurgi på OUH, og vi har et tæt og godt samarbejde med de øvrige sengeafsnit. Afsnit A1 har 18 sengepladser, og personalegruppen består af 20 sygeplejersker og 3 social- og sundhedsassistenter. Personalegruppen er et godt mix af erfarne og nyuddannede kollegaer.

På afsnit A1 arbejder vi i 2 teams, hvor der tilstræbes tildelt patientpleje. Dette gøres for, at sikre størst mulig kontinuitet i plejen og behandlingen af vores patienter. Vi vægter team samarbejdet højt, både inden i teamet, men også på tværs af de 2 teams.

 

Hvad får du som vores nye stedfortræder?

 • Kollegaer som brænder for specialet. Læger såvel som pleje gruppe er meget dedikeret over for patientgruppen.
 • Godt arbejdsmiljø, med plads til forskelligheder og humor.
 • Et loyalt, respektfuldt og givende samarbejde med alle samarbejdspartnere, lige fra serviceassistent til Afdelingssygeplejersken.
 • Opgaver som løbene tilpasser din udvikling som stedfortræder.
 • Mulighed for faglig udvikling og på sigt lederuddannelse.
 • Et godt kollegaskab med andre ledere på Kirurgisk Afdeling A – så du ikke er alene når du er alene. 

 

Hvilke opgaver skal du varetage?

Du skal kunne veksle mellem at være en del af driften, styre driften, og være en god samarbejdspartner for Afdelingssygeplejersken, og samtidig også være en god kollega for personalet.

Du skal kunne håndtere mange forstyrrelser gennem din arbejdsdag, og trives med uforudsigelighed.

Du har god organisatorisk forståelse og ønsker at være en god rollemodel. Du har interesse for ledelse og personaleudvikling.

 

Specifikke arbejdsopgaver kan være:

 • Stedfortræder for Afdelingssygeplejersken ved fravær
 • Koordinerende sygeplejerske ved Afdelingssygeplejerskens fravær
 • Sikre optimal ressourceudnyttelse
 • Central rolle i implementerings- og forandringsprocessor
 • Fungere som sparringspartner for Afdelingssygeplejersken
 • Være med til at sikre et fortsat godt arbejdsmiljø
 • Kunne skabe ro i en travl og uforudsigelig hverdag
 • Tjenestetidsplanlægning i samarbejde med Afdelingssygeplejersken
 • Almindelig basissygepleje og den specialespecifikke sygepleje til den øvre marve-tarmkirurgiske patient

 

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse. Det er derfor vigtigt, at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt dokumentation for erhvervserfaring og uddannelse.

Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid.

Inden endelig ansættelse påregnes det, at der indhentes referencer - så du bedes enten i din ansøgning eller medbragt til eventuel indkaldt samtale, medbringe data på hvem vi kan kontakte derom.

 

Ansøgning: 

Der er ansøgningsfrist mandag den 26. oktober 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 29. oktober 2020.

?

Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

?Det anbefales, at der søges via Region Syddanmarks Jobportal.

??

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Marlene Vestergaard Sørensen på mobil 40 23 94 20 eller e-mail: marlene.vestergaard.soerensen@rsyd.dk.

Du er også meget velkommen til, at lave aftale om et uformelt besøg på afdelingen.

 

OUH's Internetside, Facebook og Linkedin kan du læse mere om afdelingen?.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til S-dagafsnit søges.

Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S, Odense

Odense C
S-dagsafsnit søger sygeplejerske til afdeling for medicinske mave-tarmmedicinske sygdomme S pr 1. december 2020 eller efter nærmere aftale. S- dagafsnit har åben hverdage og mødetiden er i tidsrummet 7.30-16.00. Herudover har vi åben til klokken 18 ...
Indrykket:2. oktober 2020

Sygeplejerske med delvis teknikerfunktion søges til Danmarks bedste kardiologiske laboratorium, Hjertemedicinsk Afdeling B, OUH pr. 1. december 2020 eller snarest derefter

Hjertemedicinsk Afdeling B Odense

Odense C
Vi søger en sygeplejerske med minimum 4-5 års kardiologisk erfaring i en kombinationsstilling, hvor dine arbejdsdage vil være fordelt med 3-4 teknikerdage og 1-2 basissygeplejerskedage. Stillingen omfatter en ugentlig arbejdstid på 37 timer uge week...
Indrykket:2. oktober 2020

Kirurgisk sygepleje, spændende arbejdsopgaver og et godt socialt fællesskab

Kirurgisk Afdeling A Odense-Svendborg

Odense C
Hvis ovenstående værdier står øverst på din ønskeliste for dit virke som sygeplejerske, så er det netop dig, som vi gerne vil lære bedre at kende på Kirurgisk Afdeling A2. Da der er familieforøgelse blandt vores kolleger, søger vi sygeplejersker til...
Indrykket:5. oktober 2020

Sygeplejerske ved dialyseafsnittet, OUH Svendborg

Nyremedicinsk Afdeling Y Odense

Odense C
Kunne du tænke dig at møde os? Vi vil gerne møde dig! Så nu har du chancen. Vi søger nemlig ny sygeplejerske til Dialysen i Svendborg pr. 1. december 2020. Fast stilling på 37 timer med blandede vagter dag aften og weekend. Om Dialysen: Vi har 19 di...
Indrykket:5. oktober 2020

Er du sygeplejerske eller jordemoder og har du flair for teknik, kommunikation og det korte møde, så er føtalmedicinsk ultralydsskanning noget for dig

Gynækologisk obstetrisk Afdeling D - Odense-Svendborg

Odense C
I Føtalmedicinsk klinik søger vi en sonograf eller en der har lyst til at lære det føtalmedicinske speciale ved Gynækologisk Obstretrisk Afdeling D på OUH med gennemsnitlig arbejdstid på op til 37 timer, hvoraf de 28 timer er som sonograf i Føtalmed...
Indrykket:6. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til S-dagafsnit søges.

Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S, Odense

Odense C
S-dagsafsnit søger sygeplejerske til afdeling for medicinske mave-tarmmedicinske sygdomme S pr 1. december 2020 eller efter nærmere aftale. S- dagafsnit har åben hverdage og mødetiden er i tidsrummet 7.30-16.00. Herudover har vi åben til klokken 18 ...
Indrykket:2. oktober 2020

Sygeplejerske med delvis teknikerfunktion søges til Danmarks bedste kardiologiske laboratorium, Hjertemedicinsk Afdeling B, OUH pr. 1. december 2020 eller snarest derefter

Hjertemedicinsk Afdeling B Odense

Odense C
Vi søger en sygeplejerske med minimum 4-5 års kardiologisk erfaring i en kombinationsstilling, hvor dine arbejdsdage vil være fordelt med 3-4 teknikerdage og 1-2 basissygeplejerskedage. Stillingen omfatter en ugentlig arbejdstid på 37 timer uge week...
Indrykket:2. oktober 2020

Kirurgisk sygepleje, spændende arbejdsopgaver og et godt socialt fællesskab

Kirurgisk Afdeling A Odense-Svendborg

Odense C
Hvis ovenstående værdier står øverst på din ønskeliste for dit virke som sygeplejerske, så er det netop dig, som vi gerne vil lære bedre at kende på Kirurgisk Afdeling A2. Da der er familieforøgelse blandt vores kolleger, søger vi sygeplejersker til...
Indrykket:5. oktober 2020

Sygeplejerske ved dialyseafsnittet, OUH Svendborg

Nyremedicinsk Afdeling Y Odense

Odense C
Kunne du tænke dig at møde os? Vi vil gerne møde dig! Så nu har du chancen. Vi søger nemlig ny sygeplejerske til Dialysen i Svendborg pr. 1. december 2020. Fast stilling på 37 timer med blandede vagter dag aften og weekend. Om Dialysen: Vi har 19 di...
Indrykket:5. oktober 2020

Er du sygeplejerske eller jordemoder og har du flair for teknik, kommunikation og det korte møde, så er føtalmedicinsk ultralydsskanning noget for dig

Gynækologisk obstetrisk Afdeling D - Odense-Svendborg

Odense C
I Føtalmedicinsk klinik søger vi en sonograf eller en der har lyst til at lære det føtalmedicinske speciale ved Gynækologisk Obstretrisk Afdeling D på OUH med gennemsnitlig arbejdstid på op til 37 timer, hvoraf de 28 timer er som sonograf i Føtalmed...
Indrykket:6. oktober 2020