Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med kandidatgrad til Lolland-Falster Undersøgelsen, Nykøbing F. Sygehus

Har du lyst til at være en del af en videnskabelig undersøgelse af sundhedstilstanden blandt befolkningen i Lolland og Guldborgsund kommune.

Tidsafgrænset til 29.02.2020 (med forbehold for finansiering af Lolland-Falster Undersøgelsen i hele perioden).

Vi søger en sygeplejerske med kandidatgrad 15.06.18 eller snarest derefter, 32 timer pr. uge. Tjenestested i Nykøbing F. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet kl. 08.00-17.00, mandag-fredag.

Lolland-Falster Undersøgelsen er fordelt på tre geografier; Nykøbing, Maribo og Nakskov. I Nykøbing bemandes tre klinikker med fire personaler, blandet sygeplejersker og bioanalytikere. Klinikkerne i Maribo og Nakskov betjenes af to faste personaler hvert sted.

Projektadministrationen består af en projektchef og en projektkonsulent, som geografisk er placeret på Nykøbing F. Sygehus. Desuden er der ansat en sekretær til bl.a. booking af deltagere.

Forskningsdeltagerne bliver rekrutteret via tilfældig udtrækning fra folkeregisteret og inviteret sammen med resten af deres eventuelle husstand. Det betyder, at der er deltagere i alle aldre. Læs mere her

Arbejdet består bl.a. i

  • At indsamle data til Lolland-Falster Undersøgelsen
  • At registrere forskningsdata
  • At give tilbagemelding til forskningsdeltagere og praktiserende læger om afvigende kliniske fund og dokumentation heraf
  • At udføre kvalitetskontrol af forskningsdata
  • At udføre forskningsadministrative opgaver

Vi tilbyder

  • God introduktion og oplæring til Lolland-Falster Undersøgelsen
  • En spændende og anderledes arbejdsdag i et unikt forskningsprojekt
  • Godt arbejdsmiljø

Løn i henhold til gældende overenskomst, samt principperne for Ny Løn.

Ansættelserne er betinget af tilfredsstillende børneattest. Arbejdsgiver indhenter attesten.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til projektchef Randi Jepsen, 56 51 68 56 / 40 57 03 60, rjep@regionsjaelland.dk, senest 23.04.18.

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos projektkonsulent Jane Rasmussen, 56 51 68 53, jirs@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist 01.05.18

Ansættelsessamtaler 08.05.18

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her