Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med kardiologisk erfaring til Ambulatorie 1 på Bornholms Hospital

Vi søger 1 sygeplejerske til Ambulatorie 1 med primær funktion i det kardiologiske ambulatorium. Ansættelse i fast stilling på 37 timer pr. 1. marts 2018. 
 
Ambulatorie 1 dækker de medicinske ambulante funktioner på Bornholms Hospital. 
 
Det kardiologiske ambulatorium har 5 sygeplejersker tilknyttet. I vores kardiologiske ambulatorie vil du møde patienten i udredning, behandling og opfølgning for hjertesygdom, hvor vi bl.a. udfører holter-, og R-test monitorering, pacemakeraflæsning, arbejdsekg, lungefunktionsundersøgelser, ekkokardiografi og assisterer til transesophagale ekkokardiografier. Vi har patienten til rehabiliteringssamtaler samt opfølgende samtaler, medicinsk optimering, og derudover har vi også målrettet undervisning af hjertepatienter 2 gange årligt. 
 
Vi nåede i 2016 næsten 7700 besøg. Vi samarbejder nært med tilknyttede læger, både faste læger og fra andre af regionens hospitaler.  
Invasive behandlinger henvises primært til Rigshospitalet, hvortil der er et udbygget samarbejde.  
 
Vil du være vores næste kollega? 

  • Vi ønsker, at du er en erfaren sygeplejerske, der er stærk til at samarbejde på tværs af fag og specialer 
  • Du skal kunne fungere selvstændigt med fokus på udvikling og service 
  • Du skal have erfaring i hjertesygdomme, kendskab til hjerterehabilitering og gerne erfaring med og interesse for at arbejde med koordinering af patient forløb 
  • Patientundervisning er et væsentligt element i arbejdet, så god patientkontakt og gerne erfaring fra patientundervisning vil være en fordel 
  • Du vil indgå i en velfungerende personaleenhed og kunne bidrage til et godt arbejdsmiljø 
 
Vi kan tilbyde dig et spændende job i vores kardiologiske team, samt gode kollegaer i afdelingens øvrige 17 engagerede sygeplejersker. Hos os vil du få en fælles introduktion til hospitalet, intern introduktion og oplæring i afdelingen. Derudover bliver du en del af et engageret personaleteam med et tæt tværfagligt samarbejde. 
Du vil, som en del af det ambulante team, skulle indgå i løsning af den samlede opgaveportefølje, og vil derfor også have muligheder for andre opgaver i ambulatoriet. 
 
Det sidste år har budt på forandringer: Bornholms Hospital er under forandring. Som Region Hovedstadens udviklingshospital er talrige udviklingsprojekter i gang, herunder udvikling af den ambulante virksomhed i samarbejde med patienter og de øvrige aktører i sundhedsvæsnet.  
Ændringer i patientforløb og opgaveportefølje bliver et vilkår på de fleste afsnit. Sundhedsplatformen blev udrullet marts 2017. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Har vi vækket din nysgerrighed, eller ønsker du yderligere oplysninger om jobbet eller praktiske forhold ved en evt. tilflytning til Bornholm, så tøv ikke med at søge yderligere oplysninger hos afdelingssygeplejerske Dorte Hansen på tlf.: 38 67 10 07, mail: Dorte.hansen.05@regionh.dk eller oversygeplejerske Peter Juul på tlf.: 38 67 10 06, mail peter.juul.jensen@regionh.dk  
Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. 
 
Ansøgningsfrist: 
Ansøgning, CV, autorisation og dokumentation for relevant erfaring sendes via ”søg job” her på siden senest torsdag den 22. februar 2018, kl. 12:00. 
Samtaler vil finde sted i ugen 9, 2018 
 
Hospitalet er en røgfri arbejdsplads.
 
Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk 
 
Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly. 
 
Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket og læse ”Flyt til Bornholm” http://flyttilbornholm.dk/hvorfor/tilflytterkonsulenten.aspx 
 
Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her