Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med operation/ambulant erfaring til Urologisk ambulatorium Roskilde

Sygeplejerske med operations/ambulant erfaring 37 timer ugentlig søges til Urologisk Ambulatorium Roskilde med weekend vagt hver 4. weekend.

Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede, fagligt dygtige, sjove og søde kollegaer der værner om deres arbejdsmiljø, så er urologisk ambulatorium noget for dig.

Ambulatoriets kendetegn er vores introduktion og omsorg for kolleger, som nye sygeplejersker gang på gang fremhæver. Du tilknyttes en mentor men vil introduceres af forskellige kolleger, som giver et bredt indblik i hvordan opgaverne skal løses. Vi har et tæt og ligeværdigt samarbejde med læger og sekretærer.

Vores hverdag er alsidig og afvekslende hvor vi sammen med lægerne behandler, passer og plejer patienterne med urologiske sygdomme, og hvor du kan opbygge og udvikle dine sygeplejefaglige færdigheder. Vi har en uformel og tillidsfuld omgangstone med plads til humor. Vi arbejder med faglig udvikling og prioriterer uddannelse af personalet.

Afdelingen varetager den urologiske funktion for hele Region Sjælland. Afdelingen består af et stort ambulatorium med 11 ambulatoriespor dagligt og sengeafsnit i Roskilde samt ambulatorie og dagafsnit i Næstved.

Kommunikation med vejledning, information og undervisning er en væsentlig del af sygeplejen. Desuden er der en del instrumentel sygepleje som at assistere ved cystoskopier og prostata biopsier. Konsultationerne foregår i tæt samarbejde mellem læge og sygeplejerske.

Ambulatoriet startede 1/9 på nyt tiltag med småkirurgiske indgreb i lokal bedøvelse. Denne funktion skal udvides til at omhandle flere operationstyper i lokal bedøvelse. Du vil indgå i kirurgi teamet, men skal også varetage de andre funktioner i ambulatoriet.

Vi har selvstændigt sygepleje ambulatorium, hvor patienterne blandt andet møder til blæreskylninger, kateterskift, hormon indsprøjtninger og oplæring i selvkaterisation. Nogle af sygeplejerskerne er uddannet til selvstændigt at foretage cystoskopier på patienter i kontrol forløb.

Sygeplejerskerne er inddelt i teams/interesse områder indenfor subspecialerne, og man skal kunne varetage de fleste af sygepleje funktionerne i ambulatoriet.

Vi søger en kollega:

  • Som har erfaring med ambulant kirurgi/dagkirurgi eller ambulatorie erfaring.
  • Med en empatisk og imødekommende fremtoning
  • Som besidder gode samarbejdsevner
  • Som vil medvirke til udvikling af sygeplejerske

Vi tilbyder:

  • Fast mentor i introduktionsperioden, der er tilrettelagt og tilpasset den enkeltes kompetencer
  • Et godt arbejdsmiljø med en stor gruppe engagerede sygeplejersker, som glæder sig til at tage godt imod dig
  • Fast rul med weekend vagt hver 4. weekend
  • Højt effektivitets niveau med fokus på kvalitet og patient sikkerhed
  • Fast undervisning en gang om ugen

Stillingen indebærer weekend vagt hver 4. weekend i vores sengeafsnit D13, som har plads til 19 patienter. Det være sig operations, akutte og palliative patienter med åbne indlæggelser.

Stillingen ønskes besat 01.03.2021
Arbejdstiden er i hverdagene kl. 7.30 - 15.30 i weekenden 07.00 – 15.00
Lønnen er efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtale vil finde sted 26.01.2020

Hvis du har uddybende spørgsmål eller lyst til at se afdelingen, så er du meget velkommen til at kigge forbi på et uforpligtende besøg.

Kontakt afdelingssygeplejerske Marianne Schou / souschef Birgitte Frøkjær-Jensen tlf. 93 57 58 84/ 22 20 98 83

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.