Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med psykiatrisk erfaring som primærbehandler i et fantastisk engageret OPUS team (vikariat)

Du bliver en del af OPUS Ambulatoriet. Vi har base i hjertet af Amager, og du vil blive en del af et fagligt kompetent team, hvor trivsel er i højsædet.

Vi søger en erfaren og engageret sygeplejerske, som brænder for at yde opsøgende og intensiv behandling for unge med psykotiske lidelser.

Hvem er vi?
Teamet består af 18 tværfaglige medarbejdere fordelt i to mindre teams, med tilknyttet i alt tre speciallæger i psykiatri.

Ambulatoriet er præget af stor aktivitet og engagement, hvor det tværfaglige samarbejde og den faglige sparring er en central del af hverdagen.

Ledelsen af teamet udgøres af en teamleder og en speciallæge i psykiatri. Derudover er teamet sammensat af socialrådgivere, psykologer, ergoterapeuter, sygeplejersker, fysioterapeut samt lægesekretær.

Læs mere om os på: http://www.opus-kbh.dk/genveje/behandlingstilbud-i-opus/


Hvad skal du arbejde med?
Som primærbehandler bliver du ansvarlig for hele patientforløbet. Du vil stå i spidsen for ca. 13 patienter, der indgår i et toårigt helhedsorienteret behandlingsforløb.

Du får ansvar for den individuelle behandling med ugentlige samtaler, som bl.a. indeholder psykoedukation, medicinsk behandling og kognitiv terapi.

Som primærbehandler vil dine opgaver være at:

  • varetage den terapeutiske behandling
  • vurdere behov og effekt af medicinsk behandling i samråd med teamets læger
  • undervise patienter og pårørende i symptomer og mestringsstrategier
  • klæde dine kolleger på i forhold til aktuel monofaglig viden om sygeplejefaglige interventioner samt indhente viden om de andre fagområder hos dine kolleger
Vi tilbyder en opsøgende og intensiv intervention, hvor du skal samarbejde med mange instanser, både når der skal skrives diverse ansøgninger og når der skal deltages i møder ude i byen.

Behandlingen indbefatter også gruppebehandling og pårørendesamarbejde, som skal koordineres med de andre elementer i den helhedsorienterede psykiatriske indsats.

Hvad er vores forventninger til dig?

Du er sygeplejerske med psykiatrisk erfaring. Som primærbehandler er det vigtigt, at du har konkret og praktisk erfaring med det psykiatriske speciale og indgår i dette med interesse, nærvær og respekt. Du har forståelse for, hvad en psykisk lidelse kan gøre ved et ungt menneske med livet foran sig og hvordan det kan påvirke familien.

Du er velfunderet i dit monofaglige speciale, så du kan navigere i et område i konstant forandring og samtidig klæde dine kolleger på med din monofaglige viden. Med din faglighed på plads har du overskud til og interesse i at lære om andre specialer, så du kan tilbyde alle elementer i den helhedsorienterede indsats.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • har fokus på motivation, mål og samarbejde som vigtige elementer i behandlingen
  • trives i en hverdag, der kan være præget af travlhed og mangeartede opgaver, som ofte kræver både foranderlighed og skarp prioritering
  • er naturligt udadvendt og kan facilitere en god samtale
  • motiveres af det tværfaglige samarbejde med naturlig inddragelse af hele teamets kompetencer
  • trives med alene-arbejde og kan opsøge støtte og sparring hos kolleger
Hvad tilbyder vi dig?

Vi prioriterer at opsøge den nyeste viden indenfor vores tværfaglige speciale, samtidig med at vi til hverdag har patienten i fokus.

Du får en grundig oplæring i både behandlingsprogrammet og kognitiv adfærdsterapi. Der vil være rig mulighed for faglig udvikling gennem fælles undervisning, temadage og supervision.

Vores alles trivsel anser vi for et centralt og fælles anliggende. Vi sætter pris på en let og uhøjtidelig tone, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder.

Derudover er det vigtigt, at vi har kolleger, som oplever at både arbejdsliv og privatliv kan forenes.

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen er et vikariat på minimum 6 måneder på 37 timer om ugen til besættelse fra den 1. marts 2021.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lea Klarup på 3018 3106 eller på lea.klarup@regionh.dk

Du kan læse mere om at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri her.

Sammen med din ansøgning bedes du uploade CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Søg stillingen via link senest søndag den 17. januar 2021Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.