Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med souscheffunktion til Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus


Brænder du for kvalitet i sygeplejen, tværfaglige og sammenhængende patientforløb, organisation og ledelse?

Vi søger en sygeplejerske med minimum to års klinisk erfaring, som har erfaring, uddannelse eller lyst til at have indflydelse på udviklings-, kvalitets-, drift- og ledelsesopgaver i afsnit 03-3.

Afsnit 03-3 er et selvvisiterende afsnit under Medicinsk Afdeling med 22 pladser til apopleksipatienter i fase 2. Vi samarbejder tæt med det andet geriatriske afsnit og de øvrige medicinske afsnit om at sikre plads til apopleksipatienterne, men også at visitere akutte geriatriske patienter til afsnittet, hvis der er plads.

Alle vores patienter visiteres direkte fra fase 1 på akut apopleksi afsnit i Roskilde efter 1-3 døgns indlæggelse. Patienterne indlægges på 03-3 til tværfaglig behandling, pleje, vurdering og koordinering af udskrivelse til videre rehabilitering i kommunalt eller regionalt regi. Indlæggelsestiden er i gennemsnit 12 dage.

Udover sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter er der i afsnittet dagligt fremmøde af faste læger, fysio- og ergoterapeuter, logpæd, lægesekretærer, servicemedhjælper og farmakonom og vagtplanlægger. Derudover samarbejder vi med diætister og neuropsykolog.

Tværfagligt arbejder vi med social kapital, fokus på kerneopgaven og den anerkendende tilgang i samarbejdet for at skabe gode patientforløb og høj trivsel.

Funktionsområder og opgaver

 • Sparring og samarbejde med afdelingssygeplejerske og stedfortræder for denne
 • Medvirke til at sikre dagligt fremmøde i samarbejde med afdelingssygeplejerske og vagtplanlægger
 • Visitering og koordineringen af patienter fra fase 1 og mellem de geriatriske afsnit
 • Overblik og koordinering af flow i afsnittet herunder deltagelse i kapacitetskonference for hele Holbæk Sygehus
 • Opfølgning på planer og udskrivelser på de enkelte patientforløb
 • Medvirke i daglig fordeling og prioritering af personaleressourcer og kompetencer
 • Samarbejde med kolleger i afsnittet i den kliniske sygepleje
 • Samarbejde med afdelingssygeplejerske og klinisk udviklingssygeplejerske om udviklingen i afsnittet herunder daglig introduktion, oplæring, sparring og refleksion med kolleger i den direkte patientpleje
 • Indflydelse på afsnittets værdisætning, drift, økonomi og målopfyldelse

 • Stillingen er på 37 timer fortrinsvis i dagvagter med weekendvagt hver 3. uge. Introduktionsforløb vil være individuelt tilpasset med mentorordning og løbende evalueringssamtaler.

  Vi håber, du har lyst til at blive en del af en engageret og erfaren medarbejdergruppe, som passer godt på hinanden og værner om et solidt og humoristisk arbejdsmiljø.

  Ansættelsessamtaler 26. og 27.02.18

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her