Sygeplejerske med souscheffunktion til Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus


Brænder du for kvalitet i sygeplejen, tværfaglige og sammenhængende patientforløb, organisation og ledelse?

Vi søger en sygeplejerske med minimum to års klinisk erfaring, som har erfaring, uddannelse eller lyst til at have indflydelse på udviklings-, kvalitets-, drift- og ledelsesopgaver i afsnit 03-3.

Afsnit 03-3 er et selvvisiterende afsnit under Medicinsk Afdeling med 22 pladser til apopleksipatienter i fase 2. Vi samarbejder tæt med det andet geriatriske afsnit og de øvrige medicinske afsnit om at sikre plads til apopleksipatienterne, men også at visitere akutte geriatriske patienter til afsnittet, hvis der er plads.

Alle vores patienter visiteres direkte fra fase 1 på akut apopleksi afsnit i Roskilde efter 1-3 døgns indlæggelse. Patienterne indlægges på 03-3 til tværfaglig behandling, pleje, vurdering og koordinering af udskrivelse til videre rehabilitering i kommunalt eller regionalt regi. Indlæggelsestiden er i gennemsnit 12 dage.

Udover sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter er der i afsnittet dagligt fremmøde af faste læger, fysio- og ergoterapeuter, logpæd, lægesekretærer, servicemedhjælper og farmakonom og vagtplanlægger. Derudover samarbejder vi med diætister og neuropsykolog.

Tværfagligt arbejder vi med social kapital, fokus på kerneopgaven og den anerkendende tilgang i samarbejdet for at skabe gode patientforløb og høj trivsel.

Funktionsområder og opgaver

 • Sparring og samarbejde med afdelingssygeplejerske og stedfortræder for denne
 • Medvirke til at sikre dagligt fremmøde i samarbejde med afdelingssygeplejerske og vagtplanlægger
 • Visitering og koordineringen af patienter fra fase 1 og mellem de geriatriske afsnit
 • Overblik og koordinering af flow i afsnittet herunder deltagelse i kapacitetskonference for hele Holbæk Sygehus
 • Opfølgning på planer og udskrivelser på de enkelte patientforløb
 • Medvirke i daglig fordeling og prioritering af personaleressourcer og kompetencer
 • Samarbejde med kolleger i afsnittet i den kliniske sygepleje
 • Samarbejde med afdelingssygeplejerske og klinisk udviklingssygeplejerske om udviklingen i afsnittet herunder daglig introduktion, oplæring, sparring og refleksion med kolleger i den direkte patientpleje
 • Indflydelse på afsnittets værdisætning, drift, økonomi og målopfyldelse

 • Stillingen er på 37 timer fortrinsvis i dagvagter med weekendvagt hver 3. uge. Introduktionsforløb vil være individuelt tilpasset med mentorordning og løbende evalueringssamtaler.

  Vi håber, du har lyst til at blive en del af en engageret og erfaren medarbejdergruppe, som passer godt på hinanden og værner om et solidt og humoristisk arbejdsmiljø.

  Ansættelsessamtaler 26. og 27.02.18

  Om Holbæk Sygehus
  Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

  Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:19. marts 2018

  Sygeplejerske i vikariat til plastikkirurgisk og brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb? Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab! Du er sygeplejerske og ønsker et barselsvikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, ...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Anæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en anæstesiafdeling, der øger aktiviteten? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk og engageret personalegruppe? Er du til høj faglighed, udvikling og tværfagligt samarbejde? Har du lyst til e...
  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:30. marts 2018

  Sygeplejersker på fuld tid til afsnit 03-3, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Vi har udvidet og fået en opnormering derfor har vi brug for dig! Vi håber, du har lyst til at blive en del af en engageret og erfaren medarbejdergruppe, som passer godt på hinanden og værner om et solidt og humoristisk arbejdsmiljø Hvem er vi Afsni...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Sygeplejerske til Akutteamet

  Slagelse Kommune

  Slagelse
  Vi søger en sygeplejerske der skal indgå i et døgnbemandet akutteam, som dækker hele kommunen.Fortrinsvis dagvagt og aftenvagt (teamet har 1 fast nattevagt), så der må indregnes enkelte nattevagter ved ferie og sygdom eller behov for ekstra sygeplej...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Natsygeplejerske til Akutteamet

  Slagelse Kommune

  Slagelse
  Natsygeplejerske der skal fungere som en del af AkutteametKan du se dig selv i et selvstændigt og udfordrende job, hvor du skal bruge dine kompetencer i forhold til komplekse og akutte sygeplejefaglige opgaver? Så skal du søge jobbet som fast natsyg...