Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med specialefunktion til Sterilcentralen, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg

Vi søger en specialeansvarlig sygeplejerske til Sterilcentralen i Center for Planlagt Kirurgi. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge i dagvagt og er primært en administrativ stilling.

Operationsgangen er organiseret i fem afsnit – sterilcentral, operation-, bedøvelse-, opvågning samt serviceassistenter. Der er tre afsnitsledere tilknyttet operationsafsnittet, der sammen med en anæstesilæge udgør funktionsledelsen.

Sterilcentralen er essentiel for at Center for Planlagt Kirurgi kan fungere optimalt. Vi rengør, pakker og steriliserer instrumenter fra operationsgangen, dagkirurgisk afsnit samt resten af sygehusets afdelinger, der har brug for sterilvarer. Sterilcentralen fungerer derudover som sterildepot for operationsgangen.

Personalegruppen i sterilcentralen består af to specialeansvarlige sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt sygehjælpere.

De specialeansvarlig sygeplejersker varetager dagligt bestillinger af proteser, implantater og nye instrumenter og de har et tæt samarbejde med de specialeansvarlige sygeplejersker på operationsgangen og dagkirurgisk afdeling samt med kirurger og eksterne konsulenter.

Du skal som specialeansvarlig sygeplejerske i sterilcentralen have interesse i at finde og anvende nyeste viden og anbefalinger inden for sterilområdet. Du skal, med din pædagogiske kompetence, kunne undervise og vejlede personalet i sterilcentralen og tage del i oplæringen af nyt personale.

På operationsgangen bidrager vi alle med at sikre det gode kvalitative patientforløb og vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk. Vi lægger vægt på at have en afdeling med høj faglig kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og lægger stor vægt på medindflydelse på eget arbejde i hele afsnittet.

Vi søger en sygeplejerske, der:

 • Har erfaring fra en operationsgang eller sterilcentral.
 • Gerne har arbejdet med kvalitetsudvikling.
 • Har lyst og evner til at arbejde systematisk.
 • Sammen med ledelsen er ansvarlig for vedligeholdelse og udviklingen af høj professionel faglig standard.
 • Har lyst til at tilegne og ajourføre sig inden for den faglige viden på specialområdet.
 • Vil være den bærende del af udviklingsarbejdet, deltage i og anvende relevante resultater, nationale standarder og forskning.
 • I samarbejde med afdelingssygeplejersken motiverer, støtter og vejleder personalegruppen i forbindelse med implementering af nye tiltag, samt til faglig udvikling.
 • Er fortrolig med IT som arbejdsredskab.
 • Har gode kommunikative evner.
 • Har lyst til at deltage i driften af et sterildepot, herunder varebestilling mv.
Vi tilbyder:
 • En afdeling, der arbejder med at sikre optimale patientforløb af høj faglig kvalitet.
 • Individuel tilrettelagt oplæring.
 • Stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse.
 • Deltagelse i relevant efteruddannelse.
 • Sparring med et netværk af specialeansvarlige i Center for Planlagt Kirurgi og Region Midt.
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurgi, Regionshospitalet Silkeborg.

Yderligere oplysninger
Hvis dette har fanget din interesse, hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at kontakte

Afdelingssygeplejerske Kristine Didriksen på 78 41 67 89 eller en af vores specialeansvarlige sygeplejersker på 78 41 67 87 eller 78 41 67 84.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Alle Hospitalsenhed Midts fire matrikler er røgfri, hvilket indebærer, at personalet ikke ryger i arbejdstiden.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest onsdag den 21. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted onsdag den 28. oktober 2020.

Hvis du bliver udvalgt til samtale, vil du ca. en uge inden samtalen modtage besked
pr. mail og sms.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.