Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske med visioner om at arbejde recovery-orienteret med mennesker med svære psykiske lidelser og misbrugsproblemer

Vi leder efter den helt rigtige sygeplejerske til den fortsatte udvikling af De Særlige Pladser i Frederikssund.

Du skal være en del af et tværfagligt team der skal finde nye veje til at hjælpe mennesker med svære psykiske lidelser, misbrug og udadreagerende adfærd.

Kendetegnene ved De Særlige Pladser er:

 • Længere indlæggelse end normalt
  Patienterne er indlagt omkring 6 – 12 måneder. Det betyder, vi har god tid til at løfte patientens generelle funktionsniveau, stabilisere den medicinske behandling, og give dem kontrol over et evt. misbrug. Du får med andre ord mulighed for at tilbyde vores typiske svingdørspatienter et forløb, hvor de har tid til at falde til og lære at håndtere nogle af deres problematikker.
 • Patienterne
  Patienterne kan kun indlægges frivilligt, og vi gør meget ud af at besøge dem inden de indlægges, for at sikre at de ved hvad vi tilbyder. Vi har succes med at skabe et sammenhængende forløb. Målgruppen er patienter med komplekse sygdomsforløb med diagnoser indenfor det skizofrene spektrum. De fleste vil have et misbrug og udadreagerende adfærd i perioder.
 • Helhedsorienteret, systemisk behandling
  Patientgruppen vil hos os modtage et intensivt forløb hvor alle former for behandling er til rådighed. Vores faste medarbejdere er både somatisk læge, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykologer, socialrådgivere, fysioterapeuter, socialpædagoger, sekretærer, læger, misbrugsbehandler og musikterapeut, som alle brænder for dette nye behandlingstilbud.

  Vi har et rigtigt godt kommunesamarbejde og kommunerne spiller en central rolle igennem hele behandlingen.
 • Gælder psykiatriloven?
  Ja, psykiatriloven gælder også på De Særlige Pladser. Da patienterne skal være motiverede for behandlingen, er paragrafferne om tvangsindlæggelse dog af gode grunde ikke gældende her.
Nyuddannet eller erfaren sygeplejerske?
Vi sørger for en grundig introduktion, hvor du tilknyttes en erfaren sygeplejerske. Vi udarbejder en individuel plan, der tager udgangspunkt i dine erfaringer og ønsker om udvikling.

Du får en skræddersyet kompetenceudviklingsplan med mulighed for at få specialuddannelse og godt på vej-kurser. Se mere om uddannelser og karrieremuligheder her.

Vi vil gerne have, at du bliver den bedste til det, du laver, og derfor prioriterer vi sparring og efter- og videreuddannelse højt. De Særlige Pladser har ugentligt ”Fælles Fagligt Forum”, hvor der er oplæg og undervisning i bl.a. kognitiv adfærdsterapi, recovery, deeskalering, low arousal mm. Vi er også startet implementeringen af Safewards.

Det er klart, at med erfaring bliver opgaven lettere at gå til, men hvis du ønsker udfordringen, har du vores fulde støtte, da vi er mest interesserede i din motivation og interesse for projektet. For at lykkes i stillingen, er det nemlig afgørende, at du ser muligheder i en ny tilgang for patientgruppen, og at du vil engagere dig i vores afdeling.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse snarest muligt

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Hos os skal der både være plads til arbejdsliv og privatliv. Du skal dog være opmærksom på, at vi er et døgnafsnit, hvor vi både har dag-, aften- og nattevagter samt weekendvagter.

Ansøgningsprocedure
Inden du sender din ansøgning, har du måske nogle spørgsmål, som vi rigtigt gerne vil svare på. Du kan kontakte afdelingssygeplejerske Tom Foged på 40 38 64 73 eller afdelingssygeplejerske Sara Toor på 21 67 05 11.

Gå også gerne ind på vores hjemmeside og se vores film her fra De Særlige Pladser.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2021.
Send din ansøgning, CV og uddannelsespapirer samt eventuelt andre relevante dokumenter via linket.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Efter aftale med ansøger indhentes altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.