Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske ortopædkirurgisk afd.Kunne du tænke dig at øge dine kompetencer inden for det kirurgiske felt? Er du god til at have mange bolde i luften og gribe dem igen? så er det måske dig, vi søger.
Vi søger flere sygeplejersker til såvel faste stillinger som barselsvikariater

pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.


På sengeafsnit O har vi en meget alsidig hverdag med mange skiftende opgaver og patientforløb. Indenfor afdelingens rammer er der plads til kreativitet og gode ideer. Vi modtager patienter til elektive forløb i form af knæ- og hoftealloplastikker og dagkirurgi samt akutte patienter med hoftebrud, bækkenbrud, håndskader, sår samt traume- og amputationspatienter. Indlæggelsestiden for vores patienter er derfor meget forskellig.


Vi prioriterer oplæring af nyt personale højt. Der er en måneds introduktion og oplæring uden for normering, hvor du vil være tilknyttet to mentorer, der vil sørge for at introducere dig for hele patientforløbet både præ-, per- og postoperativt.


Vi er en afdeling i konstant udvikling, hvor medarbejdere kan tage del i projekter og få tildelt ansvarsområder. Der er desuden mulighed for efter- og videreuddannelse samt kompetenceudvikling for den enkelte medarbejder.


I afdelingen er der mulighed for afvikling af ferie hele året. Vi kan tilbyde, at alle medarbejdere er sikret 3 ugers sammenhængende sommerferie i perioden uge 27 til 32 og en ferieuge i uge 7 eller 42. Derudover vil du som personale kunne forudse dit ferie- og helligdagsrul flere år frem.


Vi tilstræber, at man kun arbejder i to-holdsskifte enten dag/aften eller dag/nat, man bliver oplært i den 3 vagttype og vil kunne have enkelte vagter af den 3. vagttype.
Personalet arbejder i blandede vagter med ca. 8-10 aften- eller nattevagter over 4 uger og arbejde hver tredje weekend i 8 timers vagter.


Faglig og organisatorisk profil
Sengeafsnit O er normeret til 34 patienter på hverdage og 20 patienter i weekenden. Vi er en personaleafdeling med ca. 50 medarbejdere, der består af såvel erfarent som nyuddannet personale.

Afsnittet består af tre enheder; en hoftebrudsenhed, en alloplastikenhed og en studieenhed, med hver sin specialeansvarlige sygeplejerske. Oversygeplejersken for ortopædkirurgisk afdeling er leder af afsnittet. Du vil blive særlig tilknyttet en af enhederne, men skal kunne agere i hele afdelingen.

Plejeformen er tildelt patientpleje, som betyder, at du som plejepersonale varetager helhedsplejen om egne patienter i et tildelt makkerskab. Vi prioriterer kontinuitet og fagligt kendskab til den enkelte patient, samt at plejepersonalets kompetencer svarer til den faglige opgave.
Der er dagligt tværfaglige konferencer i de forskellige enheder, hvor plejepersonale, terapeuter og læger samles. Her drøftes og planlægges pleje- og behandlingsforløbet for den enkelte patient.


Vi kan tilbyde:

 • Et afsnit, hvor arbejdsmiljøet for medarbejderen er højt prioriteret og præget af gensidig respekt, åbenhed og en god omgangstone
 • Et tæt tværfagligt samarbejde og erfaringsudveksling
 • Et godt læringsmiljø med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Ugentlige undervisningsseancer
 • Et afsnit med en høj forskningsaktivitet
 • En måneds introduktion og oplæring uden for normering
 • Mentorordning med to mentorer
 • Arbejde hver 3. weekend i 8 timers vagter
 • Sikrede rammer for ferieafvikling
 • Indflydelse på egne arbejdstider via ”min tid”
 • Et godt kollegaskab


Bliv en del af ortopædkirurgisk afdeling i Holstebro!


Vil du vide mere?
Du kan få yderligere information om stillingerne og Hospitalsenheden Vest, ved at kontakte Oversygeplejerske Lone Geertsen tlf. 78 43 77 11


Praktiske oplysninger
Ansættelse pr. 1. januar 2021 eller efter nærmere aftale.
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten.


Du kan søge jobbet online ved at klikke på “Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV


Ansøgningsfrist: Mandag den 23. november 2020 med ansættelsessamtaler onsdag den 25. november 2020.

Stillings- og funktionsbeskrivelse


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.