Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, Ortopædkirurgisk afdeling, afsnit H1, SUH Køge

Sygeplejerske, Ortopædkirurgisk afdeling, SUH Køge

Vi søger sygeplejerske til at indgå i vores ryg, sår og fod-afsnit. Du bestemmer selv om du vil arbejde hver anden eller hver tredje weekend, dag/aften eller dag/nat, 32 eller 37 timer?

I 2019 kom der en ny en afdelingsledelse, som i den grad har sat fokus på det gode arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og arbejdsglæde. Så søger DU en arbejdsplads hvor du drives af, at der ikke er langt fra tanke til handling, hvor omgangstonen er fri og plads til grin – Så er ortopædkirurgisk afdeling H1; Afdelingen du skal søge.

Er du en nysgerrig sygeplejerske i begyndelsen / midt i dit karriereforløb / søger du nye udfordringer?

Har du lyst til at arbejde med både komplekse og mindre komplekse sygeplejefaglige problemstillinger? Har du lyst til at arbejde med akutte og elektive forløb? Så er Regionens største ortopædkirurgiske afdeling på Sjællands Universitetshospital, Køge en mulighed for dig.

Afdelingen består af to sengeafsnit H1 og H3 med samlet plads til 55 patienter og et ambulatorium. Begge sengeafsnit har akut modtagelse af patienter hele døgnet.

På afsnit H1 er der plads til 26 patienter fordelt mellem elektive pladser med patienter, der skal have foretaget rygoperationer, fod og ankel operationer og akutte pladser med diabetiske fodsår samt amputationspatienter.

Vi arbejder efter optimeret patientforløb med fokus på information, klar afstemning af fælles forventninger og høj medindflydelse på indlæggelsesforløbet. Vi arbejder og behandler efter de sidste nye principper indenfor sårbehandling. Vi har implementeret accelereret patientforløb for amputationspatienter, som styres i et tværfagligt samarbejde med sygeplejerske, bandagist, fysioterapeut og specialeansvarlig overlæge.

Afdelingen har et tæt samarbejde med vores sygeplejedrevet sårambulatorium og fodcenter, som også er tilknyttet et diabetesambulatorium.

Vi arbejder med personcentreret pleje og behandling (PCC). I dagvagterne arbejder vi med tildelt patientpleje. Her vil du typisk have 4 patienter hvor helhedsplejen af patienten kommer i centrum. Du vil også kunne indgå i mindre teams, hvor du i samarbejde med sygeplejerske eller social- og sundhedsassistenter på lige fod og varetager sygeplejen til en lille gruppe af patienter.

Af sygeplejefaglige kerneområder kan nævnes

 • Kirurgisk sygepleje
 • Kompleks sårpleje og –behandling
 • Smertebehandling, herunder præ- og postoperative samt kroniske smerter
 • Planlægning af udskrivelse af både kompleks og mindre kompleks karakter
 • Mobilisering i tæt samarbejde med fysioterapeuter

Vi har fokus på evidensbaseret sygepleje og har sygeplejersker med forskellige akademiske kompetencer herunder kliniske sygeplejespecialister og en Post Doc. Forskningssygeplejerske ansat i afdelingen.

Afdelingen er den største aftager af elever og studerende på Sjællands Universitetshospital, Køge. Vi vægter et højt fagligt uddannelsesniveau med et godt og inspirerende læringsmiljø, der indeholder både individuel vejledning og learning labs.

Vi tilbyder

 • Et nyt veltilrettelagt introduktionsforløb, som matcher dine kompetencer
 • Dygtige, erfarne og engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, efter- og videreuddannelser
 • Et dagligt ”Sygeplejefagligt forum”, hvor forskellige faglige emner debatteres i sygeplejegruppen
 • Mulighed for at deltage aktivt i projekter, der bliver understøttet af Sygeplejefagligt Værksted
 • En spændende og til tider travl hverdag, hvor det gode patientforløb prioriteres højt
 • Mulighed for kurser, efter- og videreuddannelse
 • Mulighed for individuel arbejdsplan, hvor du kun indgår i to holdskift
 • Weekendvagt hver tredje eller hver 2.og 4. weekend
 • Pensionsgivende tillæg for nattevagter

Sjællands Universitetshospital i Køge er landets 5. universitetshospital og i den forbindelse er et stor arbejde med at transformeres begyndt. Derfor arbejder med en ny strategi: Vores mission er Patienten og vores vision er Suveræn kvalitet. Medarbejdere og ledere er en stor del af strategiarbejdet.

Stillingen er til besættelse pr. 1. november eller snarest efter aftale. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Voss Sørensen, 47 32 33 11 / cvs@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.