Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus


Vil du være børnesygeplejerske?

Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie – så er du måske vores nye sygeplejerske?

Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling; hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på tildelt patientpleje baseret på et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge barn, den unge og deres familie.

Børne- og Ungdomsafdelingen i Nykøbing F. står overfor nye og spændende udfordringer med et øget optageområde, og dermed en øgning fra 12-15 sengepladser og ca..2000 flere ambulante patienter; idet Børneafdelingen i Næstved flytter til Slagelse maj måned 2018.

Desuden har en af vores sygeplejersker søgt nye udfordringer.

Vi søger derfor 1 ny dygtig og inspirerende kollega med min. to års klinisk erfaring, med ansættelse på 32 timer pr. uge i blandede vagter, med fortrinsvis dagvagt og aftenvagt.

1 sygeplejerske fra 1.4.18

Få en alsidig og afvekslende arbejdsdag

Hvor du sygeplejefagligt kommer til at udføre sygepleje til syge nyfødte børn fra 34. uge og unge op til 18 år med både medicinske, ortopæd- og organkirurgiske sygdomme. Desuden har vi mulighed for CPAP behandling både til syge nyfødte samt større børn med respiratoriske problemer.

Afdelingen modtager en del børn fra sårbare familier, hvortil der pågår et omfattende socialpædiatrisk samarbejde

Dine sygeplejeopgaver kan være følgende

 • Modtage akutte og planlagte børn og unge til indlæggelse eller ambulant opfølgning
 • Pleje børn og unge ud fra principper om tildelt patientpleje, hvor du udfører hele plejen og går stuegang på dine egne patienter
 • Gå med til komplicerede fødsler og akutte sectio, sammen med vagthavende læge
 • Have et tæt tværfagligt samarbejde, både internt og eksternt
 • Kunne rumme sårbare og udsatte familier med særlige behov.

 • Hvordan ser vores afdeling ud

  Børne- og Ungdomsafdelingen består af en akut modtagelse, hvor vi modtager lægehenviste og 112 patienter, efter gældende retningslinjer; et sengeafsnit samt et ambulatorium der dækker alle pædiatriske specialer, inklusiv en selvhenvender klinik for børn med inkontinens.

  Personalet er specialiseret i faglige teams på tværs af faggrupper, som er ansvarlige for implementering af ny viden til afdelingens øvrige personale. På sigt vil du få mulighed for at være tilknyttet et af disse teams.

  Vi forventer, at du er
 • Fleksibel, engageret, ansvars- og kvalitetsbevidst
 • I besiddelse af overblik og situationsfornemmelse
 • Indstillet på at trives i en uforudsigelig hverdag
 • Indstillet på løbende at udvikle dig fagligt
 • Indstillet på at blive en del af et af vores tværfaglige teams på sigt.
 • En aktiv medspiller i den forandringsproces, med det øgede hjemtag afdelingen skal gennemgå i 2018

 • Hvad kan du se frem til
 • At være sygeplejerske i en afdeling der vægter høj faglighed og et velfungerende tværfagligt samarbejde, hvor vi har fokus på din faglige udvikling og trivsel
 • At blive en del af en velfungerende personalegruppe, hvor der arrangeres sociale aktiviteter, såsom fredags-cafe, Børnebandearrangementer og hvor personalet har deres egen Facebook-gruppe
 • At have en mentor og følge et introduktionsprogram, som har til formål at sikre din oplæring bedst muligt

 • Du skal være indstillet på, at der ved ansættelse skal foreligge en børneattest.

  Ansøgningsfrist 21.02.18

  Ansættelsessamtaler 27.02.18

  Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
  Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

  Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her