Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SYGEPLEJERSKE PÅ INTENSIV AFSNIT, SVENDBORG SYGEHUS

ER GOD TRIVSEL OG LÆRINGSMILJØ VIGTIGT FOR DIT ARBEJDSLIV?

Det er vigtigt for os, at du trives og har gode rammer til at udvikle din sygepleje, derfor har du her altid mulighed for tæt sparring med en kollega. 

Vi tilbyder en fast stilling fra 1. marts 2020 ellers snarest derefter. 

Vi har 8 intensive pladser. Pleje og behandling hos den intensive patient foregår i et tæt tværfagligt samarbejde. Vi ønsker at tilbyde et professionelt patientforløb, som hos os betyder; høj kvalitet, kontinuitet, helhedspleje og høj patient- og pårørendeinddragelse.

Vi er 63 plejepersonaler i afsnittet. Der vil være andre som dig, der er nye i afsnittet, og samtidig kollegaer der har været her i mange år, da intensiv er et speciale med mange udviklingsmuligheder.

Du kan læse mere om intensivt afsnit og hele afdelingen her: Afdeling V og Intensiv afsnit (Intranet).          

"Min dag på intensiv er spændende, fordi dagene er forskellige. Dage hvor jeg møder ind til akutte opgaver, og dage hvor jeg fordyber mig i sygeplejen ved patienten i det mere stabile forløb.

Mit arbejde giver mening, da jeg har tæt patientkontakt – og stor mulighed for selvstændigt at planlægge og udføre sygepleje til den enkelte patient.

Det betyder meget for min udvikling, at jeg er på stue med en anden kollega, jeg kan sparre med, og at der er fokus på den enkeltes udvikling og ønsker i afsnittet”. 

Forventninger til dig:

  • har dansk autorisation som sygeplejerske
  • relevant erfaring fra intensiv eller medicinske/kirurgiske afdelinger
  • fungerer med skiftende arbejdstider, hvor du på 4 uger skal forvente at have 8-9 aften- og/eller nattevagter.     

Her får du mulighed for at blive en dygtig sygeplejerske

Er du nyere sygeplejerske – planlægger vi et individuelt introforløb på 10-12 uger, hvor du er tilknyttet to mentorer. Efter endt intro vil du skulle varetage sygeplejen ved den lettere intensive patient.

Efter 2 års sygehuserfaring forventes det, at du tager den 2-årige specialuddannelse i afsnittet. Uddannelsen starter to gange om året. Yderligere oplysninger om uddannelsen her   

Er du intensivsygeplejerske – vil vi aftale en intro, der passer til den erfaring du kommer med.

Du vil få mulighed for at være en del af vores udgående akutfunktion ”Outreach Team”, som går ud til kald fra stamafdelingerne.  

Afhængig af dine kompetencer og interesser, vil der også være mulighed for at få ansvar for opgaver indenfor læringsmiljø og udvikling i afsnittet. Her arbejder vi teamorganiseret. 

Vi udvikler hinanden

Vi er et udviklingsorienteret afsnit med et aktivt læringsmiljø for alle.

Du vil blive en del af dette læringsmiljø, hvor der hver onsdag er undervisning og tavlemøde, og løbende afholder vi supervision og undervisning i udvalgte emner.

Vi ønsker alle medarbejdere inddrages i forbedringsarbejdet i afsnittet, og lige nu har vi 9 tværfaglige forbedringsteams der sikrer, at vi har en høj faglighed i afsnittet. 

Balance mellem arbejdsliv og privatliv er vigtigt for os

Derfor vil du opleve her, at få stor indflydelse på arbejdsplanlægningen via MIN TID, mulighed for 12 timers vagter, afspadsering og forskellige weekendrul.  

?Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tina Thomsen, tlf. 2174 5992 eller mail: tina.thomsen@rsyd.dk  

 ?Du er også velkommen til at aftale en dag, hvor du kan være med i afsnittet.   

Løn- og ansættelsesforhold:  

Efter gældende overenskomst mellem DSR og Danske Regioner og er omfattet af lokal løndannelse, hvorfor det er vigtigt at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelse og erhvervserfaring.  

Ansøgningsfrist: den 16.02.2020.

Ansættelsessamtaler: den 20.02.2020. 

Vi glæder os til at høre fra dig.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.