Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske - patientforløbskoordinator til Urologisk afdeling, Herlev Hospital

Vi søger en patientforløbskoordinator til operationsbooking.

Urologisk afdeling på Herlev Hospital har gennem de seneste år fusioneret med andre urologiske afdelinger senest 01.01.2016 med Frederiksberg.  Vi er nu den største urologiske afdeling i landet.  Afdelingen varetager al urologi på voksne og har højt specialiseret behandling inden for prostata-, blære- og nyrekræft, kirurgisk behandling af urin inkontinens hos mænd, binyrekirurgi, impotens, nyrestens- og tumorkirurgi. Urologisk afdeling er tilknyttet robotcenteret i Region H på Herlev Hospital.  

Patientforløbskoordinatoren i operationsbooking vil indgå i et samarbejde med 2 andre koordinatorer. Patientforløbskoordinatorerne refererer fagligt til områdeledelsen i OP-bookingen og har ansvar for planlægning og booking af patienter til operation både på Gentofte og Herlev operationsgang. I forbindelse med operationsbooking er der et tæt samarbejde med afdelingens kirurger, OP / AN både på Gentofte og Herlev, sengeafdelinger, samt funktionen klargøring af patienter til operation. I koordineringen af operationer er der ligeledes et samarbejde med både patienter og pårørende.

Operationsbookingen har en meget central funktion i afdelingen. Den samlede operationsbooking vil foregå fra Herlev Hospital, hvor der desuden er et tæt samarbejde med sengeafdelingerne om planlagte og akutte indlæggelser.

Kvalifikationer som patientforløbskoordinator for operationsbooking ønskes en sygeplejerske med viden om det urologiske speciale, gode IT kundskaber, samt relevant efteruddannelse gerne på hel- eller delvis diplomniveau.

Personlige kvalifikationer: Gode samarbejds- koordinerings- og formidlingsevner, servicemindet og god til at holde fast og følge opgaver til dørs. Der er mange samarbejdspartnere – både læger i afdelingen og fra primær sektor, sygeplejersker og sekretærer i afdelingen, samt vores samarbejdende service afdelinger.

Stillingen ønskes besat på 37 timer og arbejdstiden er dag tid på hverdage.

Ansættelsen er fra d. 1. april 2018 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos afdelingssygeplejerske Pia Larsen på tlf. 3868 2521.

Ansøgningsfristen er 19. februar 2018. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 26. og 27. februar.

 Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her