Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske pr. 1. april 2018, Plejedistrikt Galten

Vi søger dig, der brænder for at sætte dit præg på sygeplejen, og arbejde med komplekse borgerforløb.

Vi søger
En sygeplejerske til fast stilling på 30-32 timer/uge til udeområdet i skiftende vagter. Det er primært dagvagter med 6-8 senvagter over en 6 ugers periode. Aftenvagter kan forekomme ved ferie og sygdom.

Arbejdsweekend hver 3. weekend.

Om sygeplejen i Galten
Vi er nuværende 13 sygeplejersker, der dækker 3 plejecentre og 2 udekørende områder. Vi har sygeplejestuderende på semester 2, 3, 5 og 6.

Vi arbejder med den rehabiliterende tankegang, og relationelle koordinering/tværfagligt samarbejde er fundamentet for alle indsatser.

For at styrke den sygeplejefaglige kvalitet og håndtere den øgede kompleksitet, søger vi sygeplejesker, som i hverdagen har overblikket, skaber sammenhæng i forløbene og sikrer den sundhedsfaglige kvalitet. Vi har fokus på, at borgerne og pårørende oplever tryghed under forløbet, og at patientsikkerheden er høj.

Vi arbejder med høj inddragelse af borger i tæt samarbejde med pårørende, samt med målrettede forløb, hvor tværfaglige indsatser med SMART mål viser retning.

Borgergruppen er oftest ældre borgere, eller borgere med en eller flere kroniske sygdomme, som af forskellige årsager har nedsat funktionsniveau, og en fysisk, mental og/eller social skrøbelig situation.

Vores forventninger til dig

 • Jf. kommunens kompetenceprofil, som minimum kan udøve, lede og formidle sygepleje på rutineret niveau og udvikle sygeplejen på begynder niveau.
 • Indgår i helhedsplejen hos komplekse borgere i tæt samarbejde med øvrigt personale og her medvirker til gode oplevelser for borgerne (udøve sygepleje)
 • Trives med og evner at arbejde i komplekse forløb (udøve og koordinere)
 • Indgår proaktivt i tværfaglige samarbejdsrelationer for at optimere rehabilitering, pleje og behandling (udøve, lede og formidle)
 • Indgår proaktivt i samarbejdet tværsektorielt med sygehuse, almenpraksis og specialister
 • Har mod og lyst til at præge fagligheden, og gå foran for at sikre og udvikle den sygeplejefaglige kvalitet (formidling og udvikling af sygeplejen)
 • Har lyst til løbende at bidrage til udvikling af sygeplejen i området

Din profil
Du er uddannet sygeplejeske, som har lyst til at bidrage til en væsentlig opgave ind i det nære sundhedsvæsen. Det handler om sammenhæng og høj kvalitet i rehabilitering, pleje og behandling i borgerens eget nærmiljø, herunder forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser. Det fordrer, at du arbejder målrettet og systematisk på et højt kompetenceniveau, og at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Dette indbefatter gode relationelle evner præget af respekt og anerkendelse. Vi ser det tværfaglige samarbejde, som en forudsætning for det gode forløb. Det er essentielt, at du trives i dette, og tør sætte din faglighed i spil.

Vi tilbyder
 • Mulighed for at præge dit eget arbejdsindhold
 • Et spændende og alsidigt miljø, med mulighed for læring og udvikling både lokalt og i kommunen
 • Engagerede kolleger med høj faglighed
 • Mulighed for sparring med faglige ressourcepersoner og specialister
 • Veldefinerede kompetenceprofiler og rammer for opgaveoverdragelse/delegering
 • PPS/VAR (Praktiske Procedurer Sygeplejen)
 • Sundhedsordning

Du har kørekort. Vi har biler og cykler til rådighed. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med DSR.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skulle du have spørgsmål,
er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Annamette Stenager telefon 21 19 56 02 eller planlægger Anette N. Brandt telefon 40 73 16 77.

Ønsker du at få tilsendt bilagene - Kompetenceprofil, jobprofil - bedes du kontakte teamleder Annamette Stenager på annamette.stenager@skanderborg.dk

Ansøgningsfrist
18. februar 2018.

Samtalerne vil foregå onsdag den 21. februar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her