Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til åbent sengeafsnit for yngre voksne på Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød afsnit 2421

Er du en erfaren psykiatrisk sygeplejerske, en nyuddannet sygeplejerske med interesse for psykiatri eller sygeplejerske med somatisk erfaring og lyst til at skifte speciale? Så er det nu, du skal tage chancen og søge stillingen her på afsnit 2421.

Vi leder efter en sygeplejerske, som er nysgerrig på det psykiatriske speciale, og som ligesom os brænder for at give unge patienter en god start og hjælpe dem videre, efter de har fået en diagnose. Vi er stolte af vores afsnit og synes selv, at vi har meget at byde på. Læs med her og få mere at vide om, hvad du kan forvente.

 • Vi arbejder, der hvor patienterne er, og i sommerperioden er det ofte i vores dejlige gårdhaver eller på gåtur i nærmiljøet. Vores afsnit er placeret naturskønt i Hillerød med adgang til skov og by.
 • Du får dygtige kollegaer, der gerne vil dele ud af det, som vi er stolte af. Vi tør tale, om det der er svært, når man har med unge mennesker, i en vanskelig situation, at gøre. Du får kollegaer, der tør sætte sig selv i spil og som gerne sparrer med hinanden.
Vores målgruppe og tilgang til behandling på 2421
Afsnit 2421 er et åbent 7-døgns afsnit med plads til 16 patienter, hvor der arbejdes med udredning, diagnostisk afklaring og behandling af psykiatriske problemstillinger hos yngre voksne - med særligt fokus på lidelser inden for det skizofrene spektrum. Målgruppen er patienter mellem 18 år og 35 år, som ikke tidligere eller blot enkelte gange har været indlagt i psykiatrisk regi.

Der lægges vægt på en tidlig intervention i et struktureret miljø, hvor den enkelte patient har et væsentligt medansvar for deltagelse i behandlingsprogrammet, herunder er motiveret for at arbejde med egne problemstillinger i grupper. Der arbejdes under hele forløbet med patientens egen recoveryproces herunder inddragelse af patientens nærmiljø. Der lægges ligeledes vægt på inddragelse af de pårørende under hele indlæggelsesforløbet.

Vi har i 2020 taget hul på begrebet Resonans, her arbejder vi målrettet med, at patienten selv vælger sine kontaktpersoner ud fra tanken om, hvem patienten arbejder særligt godt med. Dette understøtter patientens indflydelse på egen behandling.

Afsnittet har fokus på kognitiv adfærdsterapi, hvortil der er supervision en gang om ugen.

Vi glæder os til at få dig med i teamet

Du vil primært varetage funktionen som kontaktperson samt indgå i det tværfaglige behandlingsteam, bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykolog, fysioterapeut, socialrådgiver og sekretær. Vi arbejder både individuelt og i grupper og kan tilbyde:

 • En velfungerende, fagligt engageret og erfaren personalegruppe
 • Fokus på tværfagligt samarbejde
 • Tid til relations arbejde
 • Imødekommenhed, et godt arbejdsmiljø og en god atmosfære
Vi tilbyder faglig udvikling

Du får et job med udfordringer og muligheder, og vi sørger selvfølgelig for at klæde dig godt på til jobbet. Derfor tilpasser vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring. Er du ny i psykiatrien, er der obligatoriske kurser i psykiatrisk sygepleje på 10 dage første år og 6 dage andet år. Derudover får du:

 • Mentorordning tilpasset dig / dine behov
 • 2 årlige udviklingsdage for hele afsnittet
 • Løbende tilbud om psykofysisk træning og anden undervisning for personale og patienter
 • Gode udviklingsmuligheder i form af kurser, temadage & uddannelse som fx Specialuddannelsen i Psykiatrisk sygepleje og uddannelse i kognitiv adfærdsterapi
Vi tænker, at du

 • Er interesseret i og har lyst til at virke i det psykiatriske felt og at arbejde med den yngre patientpopulation
 • Har interesse for kognitiv adfærdsterapi og har lyst til selv at lære at arbejde med det
 • Har lyst og interesse for pårørendearbejde
 • Har lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde
 • Har lyst til at arbejde med relationer og resonans
Ansættelsesvilkår
Stillingen er i blandede vagter dag-aften-nat, lige nu har vi flere sygeplejersker, som ønsker nattevagt. Der må forventes arbejde ca. hver 2. weekend. Vi tilstræber, at vagtplanen tilgodeser den enkeltes ønske.

Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ulla Dremstrup på telefon 24 63 48 43 eller 38 64 32 70. Du er også velkommen til at komme forbi afsnittet til en uforpligtende samtale.

Ansøgningsfrist den 15. januar 2021, kl. 12.00.
For at ansøge skal du sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter via linket her på siden.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3 og 4, 2021.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.