Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til afdeling D3 på Sydvestjysk sygehus Esbjerg

Pr. 1. maj 2020, eller efter aftale, søger vi i hjertemedicinsk sengeafsnit en sygeplejerske til en fast stilling på minimum 37 timer ugentligt, samt en til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt indtil 31. august 2021.

Hjertemedicinsk sengeafsnit er beliggende i den nye sengebygning i Esbjerg, hvor vi har fået nye fantastiske rammer til pleje og behandling af vores patienter.
Vi er et speciale, som elsker at have fart på, hvilket harmonerer godt med, at man indenfor specialet i høj grad får lov at arbejde med akut sygepleje. Vores vigtigste arbejdsredskab er vores telemetri, som hele døgnet overvåger patienternes hjerterytme.

Hjertemedicinsk er et spændende speciale med en dedikeret medarbejdergruppe, som sætter faglighed i højsædet. Vi kan tilbyde, at du bliver del af en afdeling med en dynamisk hverdag, iblandt engagerede, kompetente og humoristiske kolleger.
Hos os er der rig mulighed for at udvikle sig fagligt. Udover den daglige sparring med erfarne kolleger tilretteligger vi individuelle der som minimum består af basisuddannelsen i kardiologi. Derudover kan der planlægges uddannelsesforløb alt efter kompetencer og ønsker indenfor kardiologien.

Vi søger en kollega, der som os brænder for at yde god sygepleje. Du skal være nysgerrig på det store hjertemedicinske speciale og have lyst til at yde dit bedste for vores patienter.

Ved ansættelse tilbyder vi et velstruktureret introduktionsprogram, som forløber over minimum 8 uger. Du vil blive tilknyttet en mentor i afdelingen, så du kan føle dig tryg i arbejdet.

Vi arbejder hver 3. weekend og tager så vidt som muligt hensyn til dine ønsker i planlægningen af dine vagter.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Christina Lodberg Honoré på 7918 2264 eller 3034 1671.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfristen er d. 15. marts 2020.
Ansættelsessamtaler finder sted umiddelbart derefter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.