Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til akut psykiatri, Psykiatrisk Center Glostrup

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske med interesse for udredning, pleje og behandling af psykiatriske patienter i den akutte fase, så er denne stilling måske noget for dig!

Vores afdeling og speciale har udviklingsmuligheder for både den erfarne som den nyuddannede sygeplejerske.

Om afsnittet
172 er startet som intensivt afsnit i februar 2016. Vi har på nuværende tidspunkt 14 pladser, men skal i år åbne op til 16 pladser. Vi modtager patienter med svære psykiske lidelser såsom skizofreni, bipolære lidelser, misbrugsproblemer og personlighedsforstyrrelser. Det kræver en bred faglighed, at kunne arbejde i den akutte fase, da sygeplejen er meget varierende. Vores gennemsnitlige liggetid er mellem 3 og 7 dage

Vi er et afsnit som har fokus på at arbejde med systematiserede aktiviteter som er tilpasset patienten i den akutte fase. Vi er også i gang med at implementere vores nye sanserum i behandlingen af vore patienter

Vi er et afsnit som har fokus på at nedbringe tvang, vi arbejder målrettet med eftersamtaler og vil i den kommende tid have fokus på hvordan læringsgennemgange i forbindelse med tvang, kan implementeres.

Vi arbejder dagligt med vidensdeling og BVC score for at styrke og ensrette vores tilgange til patienterne.

Da vi gerne vil blive endnu bedre til at medinddrage vore patienter i deres forløb, i den akutte fase, har vi fokus på patienttilfredsheden i forhold til kommende tiltag.

Da vi stadig er i gang med at udvikle og igangsætte tiltag i vores nye afdeling, har vi brug for dig som vil bidrage til dette og påtage sig ansvarsområder som ny kollega.

Personalegruppen er sammensat af sygeplejersker og social og sundhedsassistenter, med en erfaring der spreder sig fra et til mange års erfaring i psykiatrien. Derudover har vi aktivitetsmedarbejdere ansat. Vi har en fast overlæge, og læger, som er i gang med deres specialuddannelse, tilknyttet vores afsnit.

Her tilbydes

  • En uforudsigelig hverdag, hvor vi prioriterer samarbejde højt.
  • Veltilrettelagt introduktionsprogram
  • Mentorordning og supervision
  • Hvis du er nyuddannet vil du få tilbudt kurset ' Godt på vej i psykiatrien'
  • Uddannelse i akut sygepleje
  • Uddannelse i Voldsforebyggelse
  • Mulighed for egne ansvarsområder og deltagelse som nøgleperson i projektarbejde.
Vi forventer du
  • Har interesse for det psykiatriske speciale
  • Kan planlægge og strukturere din dag i en udfordrende og spændende hverdag
  • Være med til at bidrage til et sundt arbejdsmiljø
Om stillingen
Stillingen er på 32 til 37 timer ugentligt i blandede vagter. Vi forsøger at det, blandede, enten er dag/aften eller aften/nat. Weekend vagt hver anden weekend. Fast nattevagt er også en mulighed.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 19. april 2018 kl. 12.00.
Samtaler indkaldes løbende, så vi finder en tid der passer ind i din kalender!

Yderligere oplysninger
Har dette vakt din interesse så kontakt afdelingssygeplejerske Anne Fugmann, 38640572, anne.elisabeth.fugmann@regionh.dk

Om Psykiatrisk Center Glostrup
Psykiatrisk Center Glostrup fusionerede med Psykiatrisk Center Hvidovre 1. februar 2016 og er nu et af de største psykiatriske centre i Region Hovedstaden med over 800 medarbejdere og et optageområde fordelt på 9 kommuner med over 300.000 borgere.

Vi har en døgnåben psykiatrisk akutmodtagelse, en bred vifte af både døgnafsnit og ambulante enheder, almen og specialiseret psykiatri fordelt på fem matrikler.

Endelig har vi en stor internationalt anerkendt forskningsenhed med 3 professorater, og er en del af Københavns Universitetshospital.

Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside: https//www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup/Sider/default.aspxIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her