Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til dagvagt og hver fjerde weekend på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg

Plejecenter Sct. Jørgensbjerg, som ligger i de naturskønne omgivelser på Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, søger en ny kollega. Vi er stolte af vores arbejdsplads, hvor kvalitet og trivsel er i højsæde. Aktiviteter, musik og kærligt nærvær, er kerneværdierne i beboernes hverdag. 

Vi søger derfor en sygeplejerske på 32-37 timer pr uge med weekendvagt hver 4 weekend fra kl. 7-13. I dagvagten vil vi gerne have mødetid kl. 7.00 til kl. 15.00.

På Plejecenter Sct. Jørgensbjerg bor 49 beboere fordelt på 2 etager/afsnit. Som sygeplejerske vil du primært være tilknyttet et afsnit.
Vi holder tværfaglige rehabiliteringsmøde samt teammøder ugentligt, for at koordinere rehabiliteringsindsatserne samt plejen og diskutere sygeplejefaglige problemstillinger. Vi holder også ugentlige sygeplejemøder.

Din dagligdag vil bestå i at have det sygeplejefaglige ansvar for dit afsnit – i at udføre sygeplejefaglige opgaver, undervisning og vidensdeling, planlægning samt opfølgning og implementering af sygeplejefaglig indsats.
På plejecenteret er ansat; sygeplejersker, SSH`er, SSA´er, ergo- og fysioterapeut samt aktivitetsmedarbejdere og en musikterapeut.

Vi tilbyder:  
En hverdag præget af et solidt samarbejde på tværs af faggrupper, samt en positiv, kærlig og ligeværdig relation mellem beboere og personale. Vores hverdag er præget af musik, som anvendes i alle tænkelige situationer, både som fælles underholdning, rehabilitering, konfliktnedtrapning og til at hjælpe vores demente beboere med at forstå hverdagens gøremål. Alt personale er med til at bruge musikken til at gøre hverdagen bedre for beboerne, under vejledning fra vores musikterapeut. Vi har fokus på høj faglig kvalitet og udvikling, og du får en indflydelsesrig hverdag med højt til loftet og med kreative løsninger i højsæde. Du får mulighed for personlig såvel som faglig kompetenceudvikling og naturligvis med ledelsesmæssig opbakning.

Vi ønsker en sygeplejerske, der:  

  • Arbejder struktureret og har overblik
  • Er fagligt stærk og kan holde fokus på at fastholde og udvikle en høj faglig kvalitet
  • Er fleksibel, handlekraftig og har troen på, at ”alt kan lade sig gøre”
  • Har lyst til at medvirke i at implementere retningslinjer, instrukser og nye tiltag i samarbejde med de øvrige medarbejdere og ledelsen
  • Kan varetage en tovholderfunktion i tværfaglige og tværsektorielle overgange
  • Kan medvirke til at skabe et trygt og hyggeligt hjem for beboerne, gennem en positiv og imødekommende tilgang til alle i huset

Roskilde Kommunes fokus: 
I Roskilde Kommune har vi blandt andet skarpt fokus på forebyggelse og tidlig opsporing. Vi anvender triagering og arbejder målrettet på at forebygge indlæggelser. I kommunen er vi optaget af at forankre den rehabiliterende tilgang i hverdagen, hvor borgerne er den vigtigste medspiller i forhold til de daglige plejeopgaver og aktiviteter. Borgernes livshistorie, egne ønsker og ressourcer, danner centrum for initiativer sammen med borgeren. Vi betragter det fortløbende arbejde med, at øge den sociale kapital, som en forudsætning for kvalitet i opgaven og et professionelt arbejdsmiljø. Vi vægter kommunikation, relationelle kompetencer og en anerkendende tilgang, højt i ansættelsen af vores nye kollega. 

Ansøgning:   
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter forhandling.
Ansøgningsfrist er den  25. januar  2020 kl. 12:00 – der afholdes løbende samtaler

Du er velkommen til at kontakte Centerleder Mette Otkjær på telefon 2051 4550 eller afdelingsleder Lone Grønlund Piening telefon 2490 7222 for at høre mere om stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.