Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til delt stilling mellem afdelingens Skleroseklinik og sengeafsnit for Hjerne- og Nervesygdomme

Vi søger:

Sygeplejerske med interesse for den akutte neurologiske sygepleje og sygeplejen til det ambulante tilbud i Skelroseklinikken. Erfaring inden for sklerose eller det neurologiske speciale er en fordel, men ikke et krav. Derimod er engagement, høj sygeplejefaglighed og empati vigtige forudsætninger.

Om os:

Skleroseklinikken er travl og alle arbejder tæt sammen om patientforløbene fra udredning til behandling. Sygeplejerskerne har mange års neurologisk erfaring og arbejder meget selvstændigt i sygeplejekonsultationerne. Vi giver infusionsbehandlinger og udleverer medicin i forbindelse med sygeplejekonsultationer.

Sengeafsnittet er en gruppe kompetente kollegaer med god energi, som har et solidt tværfagligt samarbejde med terapeuter og læger. Vi arbejder intenst på vores høje faglighed og gode læringsmiljø, der sikrer gode og trygge patientforløb, og som skaber stolthed i sygeplejen og arbejdsglæde hos personalet.

Vores indlagte patienter:

Er indlagt til diagnostik og behandling af mange forskellige neurologiske sygdomme som for eksempel epilepsi, hovedtraumer, sklerose og infektioner i nervesystemet. Vi har desuden patienter med kræft i hjernen tilknyttet afsnittet, og vi arbejder i den forbindelse bl.a. med kræftpakkeforløb og palliation. Vi har patienter i alle aldersgrupper og gennemsnitsalderen på vores patienter er 60 år. Vores patienter indlægges via den fælles akutmodtagelse og ofte med korte indlæggelsesforløb, hvorfor to dage aldrig er ens.

Vores sklerosepatienter:

Er alt fra udredningspatienter, til kroniske patienter som vi har i klinikken i mange år. Vi har som sygeplejersker den tætte kontakt med patienterne, der ringer ind til os med spørgsmål om alt fra bivirkninger, til ønsker om graviditet eller behandlingsskifte/ophør.Vores kerneopgave er fælles for afdelingen Godt Behandlet:

  • Patienterne bliver fagligt godt behandlet, udredningsret overholdes og den rette behandling til den enkelte patient.
  • Patienter og pårørende bliver set, hørt og inddraget, så de også føler sig godt behandlet og Ventet og Velkommen
  • Personalet bliver godt behandlet i deres arbejde, og vi arbejder seriøst med vores arbejdsmiljø, som bliver prioriteret højt af alle, der har tilknytning til vores afdeling.
Vi kan tilbyde dig:

  • Fire ugers introduktionsprogram i sengeafsnittet, hvor der er blandt andet er indlagt undervisning i neurologiske sygdomme/sygepleje, så du er godt klædt på til at varetage sygeplejen af den neurologiske patient. Det betyder, at du vil tilegne dig kompetencer indenfor den grundlæggende neurologiske sygepleje, og efterfølgende kan handle selvstændigt og yde den optimale sygepleje til vores patienter.
  • Mulighed for at yde sygepleje til den akutte neurologiske patient ud fra den nyeste viden, hvor du kan hente sparring hos din tildelte makker eller hos den ansvarshavende sygeplejerske. Vi lægger stor vægt på at vores makkerpar fungerer, så du aldrig står alene med komplekse patientforløb.
  • Fuldtidsstilling (mulighed for deltid - 32 timer). Fordelingen er weekendvagter hver 4. weekend og med yderligere ca. 2-4 aften/nattevagter fordelt på de 2 uger, du er på sengeafsnittet. Dine dage på sengeafsnittet placeres som udgangspunkt før og efter din weekendvagt. De øvrige 2 uger er dagvagter i Skleroseklinikken – men med mulighed for hver onsdag at være en del af infusionsbehandlingerne.
Ansøgningsfrist 10. marts 2021.
Ansættelsessamtaler og ansættelser afholdes løbende – også inden ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller har du lyst til at besøge klinikken/afsnittet, er du velkommen til at kontakte Skleroseklinikkens afdelingssygeplejerske Dorte Lisbet Pindstrup på telefon 3868 1730/Sklerosesygeplejerske Jorun Beyer telefon 3868 2488 eller sengeafsnittets afdelingssygeplejerske Maja Lindeblad Jørgensen på telefon 3868 6919


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.