Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til fast stilling i retspsykiatrien (R3) i naturskønne omgivelser på Psykiatrisk Center Sct. Hans

Er du erfaren eller nyuddannet sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje og kognitiv miljøterapi til en kompleks patientgruppe, så er denne stilling noget for dig!

Er du nyuddannet sygeplejerske, bliver du hjulpet godt i gang med et struktureret introprogram og mulighed for mentorordning – og fremadrettet rig mulighed for kompetenceudvikling.

R3 er et lukket retspsykiatrisk afsnit med plads til 9 patienter. Du bliver en del af et inspirerende og fagligt engageret hold bestående af nye som erfarne, unge som ældre – sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, plejere, pædagoger, fysio- og ergoterapeuter, samt vores egen fast tilknyttede psykolog og overlæge.

I vores tilgang til patientbehandlingen arbejder vi med kognitiv miljøterapi, det motiverende interview (MI) og det er centralt at være bevidst om at åbenhed, håb, tillid og tro på at vi i samarbejde med patienten kan gøre en forskel.

R3 tilbyder:

 • En uforudsigelig hverdag hvor samarbejde og sikkerhed prioriteres højt
 • Et godt arbejdsmiljø med en nærværende og tillidsbaseret ledelse
 • Et veltilrettelagt fortløbende introduktionsprogram, som er individuelt tilpasset med mulighed for mentorordning samt ”livslang” kompetenceudvikling
 • Hvis du er nyuddannet kurset 'Godt på vej i psykiatrien'
 • Høj faglighed med systematisk supervision og sygeplejefaglig vejledning og refleksion
 • Fokus på nedbringelse af tvang
 • Uddannelse i voldsforebyggelse og konflikthåndtering, kognitiv grunduddannelse (KAT) og oplæring i det motiverende interview (MI)
 • Udvikling af klinisk praksis med fokus på patientinddragelse og aktiviteter
 • Og meget mere…

Vi forestiller os, at du:
 • Er åben og kan arbejde i tværfaglige teams og har interesse for moderne psykiatrisk sygepleje og behandlingsprincipper.
 • Er kreativ i din tilgang og kan inddrage din somatiske viden i vurderingen af patienten.
 • Efter oplæring kan planlægge pleje og behandling med udgangspunkt i kognitive problemformuleringer og patientens motivation.
 • Vil være med til at bidrage til et sundt arbejdsmiljø også i konfliktfyldte situationer

Psykiatrisk Center Sct. Hans afdeling R er Danmarks største retspsykiatriske afdeling, og består af i alt 10 afsnit (8 lukkede og 2 åbne) og et ambulatorium beliggende i København. Herudover har vi et kompetencecenter og en forskningsafdeling tilknyttet, som begge bidrager til udviklingen af klinisk praksis samt implementering af evidens og best practise.

Der er 2 stillinger ledige til besættelse snarest eller efter aftale. Begge på 37 timer primært i dag- og aftenvagter med weekendarbejde hver anden uge.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Majken Oggesen på tlf. 3864 2335 / 386 42336

Ansøgningsfrist: Senest den 23.april 2018 kl. 09.00
Ansættelsessamtaler: Planlægges afholdt den 24.april 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her