Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til Forberedelse og Opvågning Nord

Sygeplejerske til Forberedelse og Opvågning Nord, Århus Universitetshospital.
Vi er et perioperativt afsnit. Det indebærer modtagelse og forberedelse af patienter til operation, postoperativ pleje og observation samt udskrivelse til eget hjem. Vi er delt op i hh. spor 1 med 16 pladser, hvor der er almindelig opvågning og overnattende patienter, og spor 2 hvor vi har 10 opvågnings pladser til kortere opvågningsforløb samt fire forberedelses pladser.

Vi modtager patienter fra Ortopædkirurgi, Hoved og Hals kirurgi, Hjerne og Ryg kirurgi, Tand, mund og Kæbe kirurgi, samt Øjenkirurgi. Personalet oplæres og varetager funktionerne i begge spor. Til disse opgaver søger vi en sygeplejerske på 37 timer til en fast stilling fra 1. august 2019 eller efter aftale.
 
Vi er en personalegruppe der er bredt sammensat med forskellig erfarings- og anciennitetsmæssig baggrund. Der er overvægt af rutinerede medarbejdere. Vi har fokus på trivsel,  kollegial omsorg og arbejdsglæde. Et godt arbejdsmiljø i afsnittet vægtes højt både fra ledelses- og medarbejderside.
 
Vi søger en kollega som

 • har erfaring fra en klinisk afdeling
 • der er åben, fleksibel og har en positiv tilgang til forandringsprocesser
 • kan arbejde selvstændigt men også i fællesskabet
 • der trives i en hverdag med uforudsigelighed og korte patientforløb
 • er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdstidstilrettelæggelse
 • der vil være med til at forme det nye afsnit på det fælles AUH, og som er parat til at nytænke omkring opvågningssygepleje
 Vi tilbyder
 • et struktureret oplærings program der er opdelt i moduler som strækker sig over ca. seks til ni måneder, hvor du er tilknyttet en fast vejleder de første tre måneder
 • gode læringsmuligheder og faglig udvikling
 • mulighed for at være med til at præge et helt nyt afsnit
 • omsorgsfulde og rummelige kollegaer
 • mulighed for at deltage i planlagt undervisning / erfaringsudveksling
 • ønskeplan med mulighed for stor indflydelse på tilrettelæggelse af din arbejdsplan
 • blandede vagter, arbejde hver tredje weekend, mulighed for både 12 timers vagter på hverdage og tilkaldevagter i weekend
 
Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst at høre nærmere på stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Ameland Larsen på  7846 2994.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.
 
Ansøgningsfristen er den 20. maj 2019Ansættelsessamtaler afholdes i uge 21, fredag d. 24. maj 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.