Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske søges til forskningsprojekter

Forskningsgruppen New Interventions in Depression (NID Group), afdeling O, søger en sygeplejerske til de to forskningsprojekter ”Udskriv med tryghed” og ”RoomLight”. ”Udskriv med tryghed” er et igangværende projekt, hvis ide er at støtte patienter henvist til Intensivt Affektivt Ambulatorium (IAA) i 4 uger efter udskrivelsen, ved at vedligeholde den struktur der er givet på afdelingerne, gennem elektronisk monitorering og specialiseret psykoedukation.  Alle deltagere i projektet skal monitorere deres tilstand med Daybuilder applikationen med daglig indtastning af værdier for humør, søvn, medicin og aktivitet. Fysisk aktivitet måles med et Fitbit armbånd som deltagerne bærer om håndleddet i de fire uger de er med i projektet. ”Roomlight” projektet er også et igangværende projekt hvor vi har installeret et dynamisk lyssystem på sengestuer på vores affektive afsnit 6203 på afdeling O hvor patienterne følges i 4 uger med skalaer.   
 
Stillingens indhold: Stillingen slås op med en varighed på 2 år, men der vil, afhængig af projekternes forløb, være mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer.  Du vil høre til i IAA, men en del af arbejdet vil bestå i samtaler med og undervisning af projektdeltagere på Psykiatrisk Center Københavns åbne afsnit enten på afdeling O eller på Frederiksberg.   
 
Opgaver: I projekterne vil du være hovedansvarlig for inklusion og opfølgning af patienterne i de to projekter i samarbejde med gruppen. Vi regner med 1-2 nye projektdeltagere per uge i alt, således at der hele tiden vil være maksimalt 8 patienter i gang med projekterne på et givent tidspunkt.  
Du vil blive oplært i Daybuilder systemet og Fitbit systemet og en vis grad af IT kyndighed er nødvendigt, herunder gerne kendskab til outlook, word, powerpoint og excel. Du vil blive tilbudt oplæring i vurderingsmetoder (skalaer) og de nødvendige IT systemer.  
I stillingen vil der periodevist indgå internationalt arbejde med mulighed for kongresdeltagelse.  
 
Kvalifikationer: Det vil være af stor betydning for ansøgere at have erfaring indenfor det affektive område herunder at have erfaring med psykoedukation. Ansøgere med evner i skriftligt og mundtligt engelsk vil blive foretrukket, ligesom ansøgerne med en akademisk overbygning til sygeplejeuddannelsen, vil blive foretrukket. Der vil være et vist krav til fleksibilitet vedrørende deadlines, aftaletider med projektdeltagere osv. Ansøgere med grundlæggende kendskab til og erfaring med forskningsmetodik vil blive foretrukket.
 
For yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe Klaus Martiny på telefon 38647100 alternativt mail til klaus.martiny@regionh.dk. 
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 8 og 9. Ansættelsesudvalget består sygeplejerske Anna Aagaard, arkitekt Carlo Volf og overlæge Klaus Martiny. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her