Sygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk Afdeling M3

Ortopædkirurgisk Afdeling M3 søger en ny kollega pr. 1. maj 2018 eller efter aftale, til stilling i skiftende vagter 32-37 timer/ugl.

Vi er et afsnit med aktive og positive medarbejdere, som er interesseret i patientforløb af høj kvalitet samt læring og personlig udvikling.

Vi organiserer patientplejen med ansvarlige kontaktpersoner, som står for helhedsplejen af patienten og varetager den enkelte patients behov.

Vi yder sygepleje til akutte ortopædkirurgiske patienter med brud på bækken, ryg, arme og ben, hvilket medfører et spændende og vidtrækkende arbejde med mange udviklingsmuligheder indenfor sygeplejen. Vi modtager disse patienter døgnet rundt.

Vi udvikler medarbejderne gennem tætte samarbejdsrelationer i afsnittet, i samarbejde med afsnittets sygeplejerske med specialfunktion og afdelingssygeplejersken.

Vi oplærer medarbejderne i forhold til personlige kompetencer, og efter et nøje tilrettelagt introduktions program. De første 8 uger er du under tæt vejledning, herefter vil der stadig være undervisning og opfølgning der strækker sig over et år. Under denne introduktion er du sammen med andre nyansatte og du vil blive introduceret til Ortopædkirurgisk Afdeling samt sygeplejen i Ortopædkirurgisk Afdeling.

Har du interesse i at arbejde med sygeplejeopgaver af såvel kirurgisk som medicinsk karakter?
Har du lyst til at arbejde i et afsnit med muligheder for personlig udvikling, med fokus på den plejeansvarlige opgave?
Har du engagement og er motiveret til at indgå i faglige sammenhænge?
Har du læring og udvikling som højt prioriterede områder?
Har du lyst til at arbejde i et afsnit med godt kollegialt og socialt miljø?
Så send en ansøgning!


Ansøgningsfrist onsdag den 25. april 2018 klokken 12.00.
Vi afholder løbende samtaler

Du er også meget velkommen til at få yderligere at vide om Afsnit M3. I så fald kan du kontakte
afdelingssygeplejerske Anne Marie Elholm på telefon 30 69 17 23 eller mail til anne.marie.halmoe.elholm@regionh.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske søges til øvre gastro-kirurgisk afdeling med speciale i oesophagus- og pancreasopererede patienter

Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik C

Vi søger en frisk og engageret sygeplejerske til sengeafsnit 3122 til fast stilling eller til vikariat på 1 år (med mulighed for fastansættelse) i skiftende vagter pr. 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale. Afsnittet består af 18 sengepladser, som...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018